Da este coret ce spui tu, dar diferenta este ca la filologie faci logica doar o ora pe saptamana, in clasa a noua, in clasa a zecea faci tot o ora pe saptamana economie s.a.m.d. La filologie "scapi" de matematica, fizica si chimie dupa clasa a 10, ceea ce lasa loc orelor de romana, franceza, engleza, istorie si engleza.
Prin materii, prima :sociologie, psihologie, economie; si a doua: limba romana, literatura universala, limba si comunicare, gramatica
Şi la filologie faci logică, psihologie, economie. Din câte ştiu eu, la ştiinţe sociale dai teză la logică în timp ce la filologie nu.
La filologie pe a 10-a faci psihologie şi pe a 11-a economie. Şi pe lângă orele de română, istorie şi limbi străine, se face şi latină, ceea ce e groaznic .
Mie mi se pare îngrozitoare şi nu vreau să mă gândesc că dau de ea (şi de profesoară )până în a 12-a.Bine că nu se dă la BAC.
Era mai bine stiintele sociale decat filologia (parerea mea )
Sun la filo, am intrat a 9a am vrut si stiinte soc dar n-am intrat.Eh la cata latina am invatat eu in a 8a o sa fie jale
Prima mea opţiune a fost ştiinţe sociale şi am ajuns la filologie.Sincer,acum dacă ar fi să aleg din nou, nu aş mai vrea să ajung la ştiinţe sociale.Cât despre latină, o să o luaţi de la capăt cu materia, nu o să continuaţi ce aţi făcut pe a 8-a.
De ce n-ai mai vrea sa ajungi la stiinte sociale?
E super tare profilul
Nu sunt tocmai genul de persoană care preferă să înveţe decât să iasă la un suc.La filologie ai cu o teză mai puţin decât la ştiinţe sociale, ceea ce este un motiv pentru mine. Facultăţile la care poţi merge după ce termini liceul sunt aceleaşi şi de la filologie şi de la ştiinţe sociale.