| AlexDorinel a întrebat:

Pro/contra la petiția asta sa se prelungească vacanta pana pe 9 ianuarie.

Eu zic pro pentru ca pe 3 mulți o sa fie încă " sub influenta alcoolului".

În Olanda și Anglia s au închis scolile cu o săptămână mai devreme, doar la comuniștii de romani se merge la scoala pana pe 23.

20 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu va mai plângeți atât și mergeți la școală. ați pierdut 2 ani deja

Răspuns utilizator avertizat
| johnnny123 a răspuns:

Adică după părerea ta, pe 3 ianuarie mulți minori cu vârste între 7 și 18 ani vor fi atât de beți încât nu vor găsi drumul spre școală?

Dacă la vârsta aia bei atât de mult de Revelion, atunci trebuie să mergi la o clinică de dezintoxicare, nu la școală.

Iar judecând după întrebările tale, tu chiar nu-ți permiți să mai lipsești de la școală.

| johnnny123 a răspuns (pentru AlexDorinel):

Și procentual cam câți crezi că se află în situația asta? 10%? 50%? 90%?

| johnnny123 a răspuns (pentru AlexDorinel):

Și dacă stau la sat asta înseamnă automat că de revelion vor bea trei zile în continuu?

Ca de obicei, tu ești o mașină de produs aberații.

1) Procentul de minori care vor bea atât de mult de revelion încât pe 3 ianuarie să nu se poată ridica din pat este foarte redus.

2) Programul școlar nu trebuie să se modifice doar pentru a fi mai convenabil pentru un mic procent de copii iresponsabili cu părinți și mai iresponsabili

| suntserios a răspuns (pentru johnnny123):

Mna, acum daca el bea si pune intrebari tampite pe net are impresia ca toti fac la fel.

| johnnny123 a răspuns (pentru suntserios):

Da, omul a suferit mereu de problema asta, de când "activează" pe TPU. Crede că ceea ce face el și apropiații lui este ceea ce face toată lumea.

| Catrice a răspuns (pentru johnnny123):

Asa e la el în sat, iartă-lhee hee

| Lukasssz a răspuns:

Pro

| literallythesamebruh a răspuns:

Pro. Eu unul sunt de părere că au introdus acea vacanță de 2 săptămâni fără vreun sens anume. Se putea la fel de ușor trece la orele online fara sa fie nevoie sa recuperam fix acum.

| Feri5 a răspuns:

Până acum ziceai că ești contra, acum zici că ești pro. Deci, într-o zi dai o afirmație fără s-o dovedești cu nimic, iar în ziua următoare o contrazici.

| Cehoslovacia a răspuns:

Dorinel,florinel mars la scoala lasa TPU si politica

| Eusunt132 a răspuns:

Eu o sa stau încă o sapt pe bara, i-au scutire si gata. Pana la urma asa fac cam 80% din cls mea si cam 60% din liceul meu.

| Eusunt132 a răspuns (pentru AlexDorinel):

Nu stiulaughing

| UnOmAnonim a răspuns:

Sa inteleg ca toți elevii beau in continuu trei zile... Si aparent pentru tine toată lumea e comunista