Pro. Eu unul sunt de părere că au introdus acea vacanță de 2 săptămâni fără vreun sens anume. Se putea la fel de ușor trece la orele online fara sa fie nevoie sa recuperam fix acum.
Adică după părerea ta, pe 3 ianuarie mulți minori cu vârste între 7 și 18 ani vor fi atât de beți încât nu vor găsi drumul spre școală?
Dacă la vârsta aia bei atât de mult de Revelion, atunci trebuie să mergi la o clinică de dezintoxicare, nu la școală.
Iar judecând după întrebările tale, tu chiar nu-ți permiți să mai lipsești de la școală.
Și procentual cam câți crezi că se află în situația asta? 10%? 50%? 90%?
Și dacă stau la sat asta înseamnă automat că de revelion vor bea trei zile în continuu?
Ca de obicei, tu ești o mașină de produs aberații.
1) Procentul de minori care vor bea atât de mult de revelion încât pe 3 ianuarie să nu se poată ridica din pat este foarte redus.
2) Programul școlar nu trebuie să se modifice doar pentru a fi mai convenabil pentru un mic procent de copii iresponsabili cu părinți și mai iresponsabili
Mna, acum daca el bea si pune intrebari tampite pe net are impresia ca toti fac la fel.
Da, omul a suferit mereu de problema asta, de când "activează" pe TPU. Crede că ceea ce face el și apropiații lui este ceea ce face toată lumea.
Eu o sa stau încă o sapt pe bara, i-au scutire si gata. Pana la urma asa fac cam 80% din cls mea si cam 60% din liceul meu.
Până acum ziceai că ești contra, acum zici că ești pro. Deci, într-o zi dai o afirmație fără s-o dovedești cu nimic, iar în ziua următoare o contrazici.
Sa inteleg ca toți elevii beau in continuu trei zile... Si aparent pentru tine toată lumea e comunista