Subiectiva
1) contragi sa verifici: problema este dificultatea rasfoirii
2) te gandesti, ca sa fie predicativa trebuie sa ai un predicat nominal incolmplet ceea ce nu e in fraza data, asa ca e subiectiva
Eu am scris ca este predicativa si o zis ca ii bn....si multi colegi o scris asa
Nu a aparut baremul pe net? Ca sa stim clar deoarece pe net sunt pareri impartite intre subiectiva si predicativa.
Limba romana este formata din sensuri, din cazuri particulare. Se poate spune "Rasfoirea paginilor este jenanta/deranjanta" ceea ce ar rezulta ca este Predicativa. AVem, de asemenea, un predicat nominal incomplet, care cere o Predicativa. Speram sa puncteze ambele raspunsuri.
Nu a aparut. Eu am scris predicativa! Si pana la urma ce e? x(
E subiectiva...a aparut baremul.Mersi mult tuturor..eu inca sper sa fie o greseala si raspunsul corect sa fie `predicaticva`.
Http://www.petitieonline.com/......iunie_2012 intrati aici si semnati petitia cei care ati scris B
Salut! Daca ne luam dupa sensul primar ca sa zic asa, este fie subiectiva, fie predicativa (orice alta varianta pica), exact cum a fost data si solutia oficiala. Daca tinem cont de nuanta, adica de ceea ce a dorit sa sublinieze cel care a formulat-o (pe ce a pus el accentul), nu poate fi decat subiectiva. Singurul raspuns corect este - dupa mine - subiectiva.
anonim_4396 întreabă:
Isvziwbdj întreabă: