Romania a fost surprinzator evitata in mare parte de radiatiile de la Chernobyl. De curand mi-am cumparat din China un contor Geiger si am masurat cca 0, 14-0, 20 uSv (extrem de putin, chiar si pentru radiatii emise natural)
Norul radioactiv de la Cernobil a fost activ deasupra Romaniei si asupra intregii Europe, timp de 3 saptamani.
Avand geologi in familie, am primit ceva mai multa informatie, decat ceilalti oamnei din tara.
Efectele grave ale radiatiilor, incep sa apara dupa 15-20 de ani, de aceea sunt acum, atat de multe cazuri de cancer, leucemii si alte boli autoimune, grave.
Nu a folosit nimeni masca, la momentul acela, ca nu aveam costume cu masti si oricum nu puteam sta inchisi in casa 3 saptamani.
Ei, &acat, s-au simtit radiatiile. Da, sigur, imi aduc aminte ca m-a furnicat pielea in vara aia. De la soare. Au fost ceva radiatii, dar nimic fabulos. Ni s-au dat pastilute cu iod, sanatate si virtute. Cu un cancer sintem toti datori. Nu de la radiatii cit de la stres si mincare de cacao.
Eram in clasa a VIII, NU ne lasam sa iesim in pauze, decat la baie si in pauza mare la invioarare.Si ne dadea pastilute de iod!
Bineinteles ca efectele radiatiilor nucleare au inceput deja sa se simta, inca de acum 5-6 ani.
Primul lucru de care am fost intrebata de endocrinolog, cand au vazut ca am noduli pe tiroida, a fost: "ati fost expusa cumva la radiatii?"
Nici nu ar trebui sa va mire asta, cazurile de cancer si leucemie s-au triplat, fata de acum 10 ani.
Deci din cauza rusilor a suferit si suferim toata lumea, ca nu se mai satura ei cu porcariile lor nucleare.
Deci din cauza rusilor au suferit si sufera o lume intreaga, ca nu.i mai satura porcariile lor nucleare.
De fapt, mai citeste, ca nu sunt doar rusii care fac experiente nucleare, ci toate marile puteri ale lumii.
Sjhxjcks întreabă: