Destul de acceptabil...eram 100% cum am mai spus ca vom avea poezie
tie cum ti s-a parut?
A fost bine.Ma temeam ca o sa-mi pice ceva ce nu stiu.da, si eu ma gandeam la poezie dar nu eram asa sigura
Ce-a fost mai simplu a trecut..acum urmeaza nebunia...cum stai cu matematica?
Am citit pe un site ca se va afisa pe la ora 15.Mai devreme nu cred pentru ca trebuie sa se stranga toate lucrarile.
Da,ana1 asa am gasit si eu...multumesc oricum
Bittercherry18 mie una mai frica mi-a fost la romana decat la mate
pot spune ca ma descurc cat de cat bine
eu dau m2
tu?
Eu dau M1 si mi-e ca imi pica o integrala kilometrica sau un polimon de gradul n sau ceva complicat. abia astept sa scap de matematica..la ce facultate dai? Sper ca nu te superi ca te tin asa mult cu intrebarile
Nu ma supar, stai linistita
nu prea as vrea la facultate...ma gandeam la postliceala asistent farmacie...ramane de vazut tu?
E bine. Bafta. Eu as vrea la universitate, la jurnalism. Nu prea mai vad alte optiuni, tinand cont ca nu ma impac prea bine cu stiintele exacte.
Am facut o prostie la partea I (ma rog, mai multe) si anume la exercitiul cu motive literare...Am scris motivul ochilor, soarelui...e oare corect? colegii mei au scris motivul paternitatii, motivul orfanului. Eu am "uitat" ca suntem la opera epica si nu lirica, am gresit oare?
Nu stiu sigur daca e corect, depinde de profesor. Si eu am auzit o serie de motive: motivul familiei, motivul educatiei, motivul adolescentei. Macar sa fie asta singura noastra greseala
Cαrter întreabă: