Putem face multe speculatii
Biblia ne invata ca nu, Iisus nu este o fiinta extraterestra!
Cert este ca noi ca si umanitate nu am ajuns inca la nivelul tehnologic de "a vedea" chiar tot ce misca in Univers
Motiv pentru care a spune cu certitudine ca da exista extraterestri sau a infirma acest lucru, ramane tot o specultie, in lipsa probelor pro sau contra, demonstrarii existentei lor!
Pentru o secunda chiar credeam ca ti-ai revenit la realitate si pui intrebari din dorinta de a afla mai multe. Aparent tot la trolling ai ramas
Nu pot decat sa ma gandesc la mine acum 11-12 ani cand faceam fix ce faci tu acum, si cat de rusine imi e de perioada aia
De fapt, stii ce? Nu mi-e neaparat rusine. Faptul ca am fost candva ateu ma ajuta (cred eu) sa inteleg mult mai bine religia acum, si mai ales sa evit anumite idei si concepte barbare pe care le cred unii care au fost crescuti asa.
Totusi, nu exista nici un beneficiu in a ofensa intentionat persoanele religioase. Zero
Tu ai certitudine fata de ceva ce nu poti infirma, doar pentru ca asa consideri tu, nu exista, esti bun pe argumentare
exista sau nu planeta Marte? caci nici ea nu este palpabila...
fara legatura directa cu tine spun > este plin TPU de cunoscatori care si-au luat informatiile din seria Ancient Aliens si cred ca tot ce este prezentat acolo este REAL
istoria antica necesita scoala nene si multa pricepere, ca sa nu cazi in capcane; asta pentru ca orice pseudo-cunoscator poate cu ajutorul unei emisiuni/vlog/blog sa demonstreze un punct de vedere si daca insista in asta isi creeza si o masa de fani, cam asa au aparut si sectele acelea periculoase care isi urmeaza cu strictete un "guru"!
Au fost destule secte la care membrii s-au sinucis ca asa a spus liderul! Si acei membri ai sectei au luat tot ce le zicea liderul lor, ca informatii de o stricte enorma, litera de lege
unii au studiat toata viata ca sa ajunga la o anumita concluzie in ceea ce priveste istoria antica, antropologia etc
altii apar si zic NU EXISTA sau nu se poate dovedi sau nu cred aia si aia, dar ce-i recomanda pe ei in a da edicte (n.r. roma antica)? "vocea si talentul " cum s-a spus in seria de filme B.D.
anonim_4396 întreabă: