anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall. acum la scoala altfel se pot pune absente? si daca un profesor zice ca nu avem voie cu telefoanele si noi ne ducem ne poate face ceva?

Răspuns Câştigător
| PB2Player a răspuns:

Da, la Scoala Altfel se pot pune absente, si probabil se vor pune daca absentezi, iar despre telefoanele mobile nu stiu sigur, depinde de profesorii sa directorul de la scoala ta. De exemplu, la mine la scoala avem voie cu telefoane atat timp cat nu le folosim in timpul orelor.

5 răspunsuri:
| Cσcσ a răspuns:

Salut!
Nu stiu de unde esti si la ce scoala esti tu, dar eu si colegii mei nu mergem la soala in saptamana aia.Profesorii ne-au spus ca nu ne pun absente si nici macar ei nu sunt in soala.La faza cu telefonul...nu stiu,dar acum, daca te duci la scoala, n-o sa stai in fata profului cu telefonul, sau daca da, eventual ii poti arata si cu cine vorbesti pe facebookhee hee
Pa!

| JustLikeHeaven a răspuns:

Profesorii spun ca se vor pune absente si de fapt asa este normal pentru ca aceasta saptamana este o saptamana normala de scoala insa cu activitati diferit si orele de curs desfasurate in alta maniera! Deci ca sa iti raspund la prima intrebare DA! SE vor pune ABSENTE deci nu chiuli! Daca profu a spus ca nu aveti voie inseamna ca acesta este regulamentul si tu ca elev esti obligat sa il RESPECTI iar daca nu il vei respecta este posibil ca profesorul care ti.a impus sa mergi cu telefonul, o sa til ia si iti poate chema parintii la scoala dupa el! SUCCES!

Răspuns utilizator avertizat
| Northern a răspuns:

Da,se pun, din pacate...

| Nume2 a răspuns (pentru PB2Player):

Si absentele conteaza pe sem 2 nu?