Draga IEmonel eu presupun ca nu am pus o intrebare atat d stupida oricum nici nu trebuiesti bagate in seama asemenea specimene ca tine cred ca ti-am dat prea multa atentie pa pa
Trebuesc*
Prea multa atentie imi dai cand nu imi mai lasi p*** in pace cu toate ca te rog asta. Atunci sa zici ca mi-ai dat prea multa atentie.
Eu doar ti-am raspuns la intrebare asa cum ma duce pe mine capul. Ca sunt prost e problema mea.
Imi dai impresia ca ai un singur neuron dar si ala defect
Si cu un singur neuron [ care si ala e defect ] am miliarde de spermatozoizi. Ironic, nu?
Acum revenim la acel singur neuron defect care e mai breaza ca toti ai tai la un loc. Deci, neuronul acesta al meu ma face sa scot pe gura [ sa scriu in momentul de fata ] anumite chestii ce voi nu sunteti capabili sa le intelegeti nici dupa ce auziti [ cititi ] de 7 ori.
Pai poti organiza cercuri sau cluburi de teatru,muzica, dans, pictura sport etc. poti organiza concursuri din mai multe materi sau domeni ca matematica si dansul; poti face o revista a scolii cu tot ce e interesant
Buna! Cerc de lectura,trupa de teatru/muzica/dans,cerc de caritate,ecologie, echipa de volei/basket/fotbal/handbal, redactori pentru revista scolii. Sper ca ti-am fost de ajutor. Funda?:*
anonim_4396 întreabă: