Bună.
De ce nu mergi tu la un consilier psihologic (dacă ai la școală, mergi acolo) care te poate ajuta să-ți controlezi emoțiile care sunt foarte exagerate.
Pa, pa.
Si eu aveam probleme din astea.Cand esti la tabla trebuie sa te gandesti ca esti in clasa doar tu sau proful.Stai cu fata spre tabla ca sa ai datele problemei in fata si ca sa nu ii vezi pe cei care rad de tine.Gandeste-te ca daca rezolvi vor muri toti de ciuda! Fa abstractie de tot ce e in jurul tau!
Bafta!
Si eu sunt asa la teste eau f. b. si daca ma scote la tabla uit in clasa intai plangeam si daca luam -f. b.
Fa exercitii acasa in fata parintilor tai. E un exercitiu bun. Iesi in pauze la tabla si incearca sa faci singur o problema al care nu te-a scos la tabla. Imagineaza ca tabla e foia de test. Si ca trebuie sa explici cu voce tare. Imagineaza-ti ca nu are cum sa iti dea o nota mai mica de 8 daca nu esti emotionat. Succes
Exact problema asta o aveam si eu in generala...insa am citit undeva ca toata emotia pleaca din teama de a nu face greseli in fata unui colectiv. Mie mi se facea rau, simteam ca toata lumea rade de mine la fiecare cuvant...Am incercat ceva si la mine a avut rezultate) De fiecare data cand trebuia sa prezint ceva in fata clasei sau pur si simplu sa rezolv ceva la tabla incercam sa imi imaginez toti colegii pictati pe fata sau imbracati ca niste clowni
) Bafta!