Ok deci multi o sa-ti spuna ca nu are de ce sa-ti fie frica si trebuie sa te convingi ca nu e nimeni in camera...Eu pot sa iti spun ca m-am confruntat cu aceasta problema de la 5-6 ani cand am urmarit un film de groaza +15, la fel ca la tine noaptea era ingrozitor, dar cea mai mare problema era cand ma bagam in pat, aveam senzatia ca sta cineva langa mine si doar asteapta sa atace, imi era asa de frica incat vara cand erau +25 de grade in casa ma bagam sub cearseaf pentru ca numai acolo ma simteam in siguranta, transpiram toata si eu nu vroam sa ies de acolo, cu spaima asta am trait 7 ani pot spune apoi intensitatea a mai scazut, pana cand nu am mai avut probleme, dar pot sa spun ca si acum, avand aproape 16 mai ma ia cate un fior o data la un an,in concluzie, din experienta mea pot sa iti spun ca aceasta frica va disparea cu timpul, cand nu o sa mai crezi in fantome sau ca e cineva langa tine, si asta nu e o rusine, multora le este frica de intuneric...asa ca ai rabdare ca frica o sa dispara in timp.Succes
Du-te in padure noaptea si stai 30 min acolo si incearca sa nu-ti fie frica de nimic ca nu exista bine fantome exista (demoni) dar nu ai ce sa patesti
Sunete sunt pentru ca obiectele nu sunt in echilibru (se face la fizica) si isi mai schimba pozitia dupa cum le trage gravitatia... Nu pot sa spun ca nu exista fantome dar tot ce pot sa spun e ca nu se manifesta asa Si sa fim seriosi... Crezi ca ar avea nevoie de un copil de 11 ani? Nu vreau sa te fac sa te simti prost dar de obicei se razbuna pe cei care i-au omorat sau profanat mormintele. Tu ce treaba ai? Esti total inocent. Nu ai de ce sa te temi. Intunericul e doar lipsa de lumina nu? Nu e diferenta intre o camera cum o vezi cand e lumina si cum (nu prea) o vezi cand e intuneric. Stai tranquila ca totul e OK
Si maicamea m-a lasa nu? Singura padure e la 2 km distanta si eu am 11 ani...
Ok stiam asta.Dar ma sperie chiar daca stiu ca nu imi fac nimic.O data mi s-a deschis usa de la camera mica (usa cu clanta) asa fara motiv.Noaptea vad chestii albe sau negre mai traansparente miscandu-se.
De frica poti sa vezi si o prajitura Si mie mi se mai deschide usa, se cheama curenti de aer si presiune, tot la fizica inveti
Esti prea fricos/fricoasa. Pur si simplu nu ai ce pati, intelege asta Altfel nu te putem ajuta niciunul. Tine de tine treaba asta, daca intelegi sau nu ca nu ai de ce sa fii speriat/a.
Eu vizionam ``fenomene stranii``, imi era frica sa stau singr in casa mai mult de 10 minute plus ca era in camera mea o papusa veche care avea privirea fixata spre mine.Intr-un final mi-am invins frica odata cu treceea timpului. Funda?
Erau toate geamurile inchise toate usile inchise nu se misca nimeni ..Si nu-s fricos decat in privinta asta cu intunericu. ca ziua n-am nimic.Da mersi oricum am inteles si incerc sa mi-o depasesc.
Indiferent. Puteau sa fie inchise, nu conteaza Asa se mai intampla. Sau poate nici nu era bine inchisa si a cedat pur si simplu... ca doar nu e cu magnet nu?
Bine, acum o sa-ti spun tot ce iti pot spune. in primul rand, as vrea sa stii ca esti un om perfect normal daca vezi sau crezi in fantome. am fost si eu exact la fel la 11 ani. deci sa incepem. in primul rand frica de fantome este cea mai urata. te poate tine cativa ani sau toata viata. sa-ti spun cel mai bun mod de a scapa de temeri. cand ti se pare ca vezi ceva, mergi dupa el. astfel, dupa un timp vei vedea ca nu e real, ci doar o imagine procesata de creier. frica este acel moment cand creierul intra in stare de alerta si intra in pozitia de aparare. daca tu mergi dupa "silueta" si vezi ca nu exista, o sa -ti convingi creierul ca nu exista nici un pericol, deci te va lasa cu frica. creierul proceseaza tot felul de informatii bazate pe gandurile tale. daca tu vezi ca nu exista nimic, creierul te va crede si va iesi dib starea de alerta. dar varsta ta frageda face treaba mai complicata. tu trebuie totusi sa incerci sa iti invingi frica, si sa ii arati creierului ca ne este nimic anormal. daca reusesti tu asta esti un om "fara frica" cum s-ar spune, avand in vedere varsta ta. ok sa revenim la subiect. faza cu zgomotele si cu usa se datoreaza inertiei (vei invata la fizica). inertia este modul cum interactioneaza doua lucruri. in faza cu usa putea u interactiona curentii de aer cu usa, fapt care a facut-o sa se deschida. totul este normal nu-i asa? ei bine la fel e si cu zgomotele. dar exista si a doua varianta. daca casa e intr-adevar bantuita, atunci nu ai de ales decat sa chemi preotii sa sfinteasca casa. daca te muti nu are nici un sens. odata atasate de tine, fantomele te urmaresc peste tot. deci iti urez multa bafta. nu uita mergi la locul fenomenului si demonstreaza-i creierului ca nu are de ce sa se teama.
Întâi,nu e rușine, mie îmi este frica de vaci, :-( doar viruși aplicațiile alea.A, fantomele nu fac rău, nu toate, unele chiar te ajuta.Si,da ele exista,spirite ale oamenilor care au,,treaba'' care vor sa te avertizeze sau alte chestiune,daca vezi ceata, abur mișcător, sau forme umane/ciudate, treci la rugaciu, si daca e nevoie, daca spiritul intra in cineva cheama pe cineva cu exorcizarea.Nu-ți fie teama,poate nu e nimic sau un spirit e la tine in casa,daca il ignori va pleca,de exemplu eu când stăteam singura acasă am auzit un zgomot,parca cineva se,,juca" la noi in bucătărie,am crezut ca e un hot,dar candbmam dus nu era nimeni si totul era cum l-am găsit, dar o farfurie era cat pe ce sa cada pe podea, am tot auzit si seara, l-am ignorat si după, maxim, o săptămână nu sa mai auzit.Eu cred ca a fost un spirit care acum nu mai e aici.Si eu simt la fel simt, poate duci dorul unui membru din familie, si atunci, il simți aproape, îmi așa cred.