Tehnologie Hm. Asta a fost de mult.dar iti spun ce mi-a dat mie sa fac nebuna de profa`. Ne-o pus sa facem case din zapada artificiala, sa desenam interioru casei noastre...tot felu de tampenii de genu. Fara nici un sens.dar na, ce nu faci pentru note^_^. Multa bafta!
Salut!
Pai nu faci mare lucru, nu te face mai inteligenta.Tin minte ca am fost de cateva ori si la olimpiada la acest obiect.E o aiureala totala, sunt mai importante romana.matematica,engleza,biologia,geografia si altele.Bafta!
La tehnologie, te invata aiureli, despre cum se fabrica anumite lucruri, te invata sa faci tu anumite lucruri. te invata din ce sunt anumite lucruri etc. funda ?
Un mare si slinos rahat. Nimic interesant, te invata chestii pe care sigur le stii deja, plictiseala, cel mai probabil. O sa ai inca o ora pe saptamana in care o sa te gandesti la patul tau calduros. Atata tot.
Tehnologie? Pfoa NU te învaţă mare lucru cum se construiesc chestii din ce sunt făcute şi multe altele vă mai dă din când în când un referat funda?
La tehnologie se invata chestii practice, probleme din mediu, din societate, electronica, tehnologie, si in clasa a-8 a despre un loc de munca.
Uuu. Tare daca imi da si mie sa fac ce ti-a dat si tie pentru ca mie imi place mult desenul. =]
Sjhxjcks întreabă: