| DeNyXy a întrebat:

sunt disperata,va rog sa nu radeti de mine. Intr-o vineri la ora de franceza(pen ultima) am zis ca ma duc la ochelarii (eu de fapt nu m-am dus,imi era foarte rau, am avut diaree de sambata, si imi era rusine)Ma rog, astazi la ultima ora m-a scos pe mine in fata sa m-a intrebat de ce am lipsit(diriginta mea e cea mai rea profesoara din scoala)M-a intrebat, prima oara am zis ca am mers la ochelari a zis ca o suna pe mama si dupa am recunoscut ca ma durea burta.A zis ca imi scade nota la purtare! in 4! 4! nu stiu ce sa mai ma fac va rog dati-mi sfaturi, numai pot plang incontinuu...

Răspuns Câştigător
| LendoCalendo a răspuns:

Vorbesti cu mama ta, deschis, parintilor le place sa aiba o relatie deschisa cu copii lor.
Ii spui mamei tale tot, esti fiica ei, te iubeste orice ar fi, ea te va calma.
Cat despre tarfa de profesoara, stai linistita, 4 inseamna repetenta, nici macar un punct la purtare nu iti scade pentru atat.
Asa le place profesorilor sa manance **** crezand ca mai sperie pe cineva, evident, pe tine vad ca te-a speriat putin.

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu-ti scade nimic. A zis asa sa te sperie. Trebuie sa justifice media scazuta la purtare si-n cazul tau n-are cu ce. Nu mai crede toate vrajelile astea de **** ale profesilor, fac si ei ce pot sa se faca respectati prin frica.

| KodrutZ a răspuns:

Lol. Ai 7 ani? Trebuia sa ii zici ca iti e rau si gata, sau sa pleci direct si sa mergi direct la doctor ca sa iti dea scutire. Legat de scazutul notei la purtare, nu are voie sa faca asa ceva.

| DeNyXy explică:

Cat mai multe raspunsuri m-ar ajuta, va rog.

| corolav a răspuns:

Păi 4 e ca un scaun.
E clar că ai avut probleme cu scaunul.
Problemă pe care ți-a rezolvat-o profesoara dirigintă cu un „ scăunel".
Toți școlarii „e cuminți și deștepți". Numai profesorii „ e răi".
„Numai ", din finalul textului tău, nu e corect.
Corect este „nu mai pot".
Și ignorantă și mincinoasă!
În schimb cauți sfaturi pentru a te ajuta cei din TPU. Cu ce te-ar ajuta aceste sfaturi?
Pe profa ta dirigintă o doare -n spate de sfaturile primite de la prietenii de pe TPU.
Și o găină are mai multă minte decît tine.
Hai, pa!

| corolav a răspuns (pentru LendoCalendo):

Această sublimă sintagmă „tîrfa de profesoară", cum de a trecut de vigilența „roboțelului corector"?
Restul textului tău, amice, este categoric demn de repetenție.
Bun sfat îi mai dai!
Și unde mai pui că, prostuța aceea de „DeNyXy" ți-a preciat bunele intenții și te-a premiat cu „funda".
Dar, vorba aia: „Cum e turcul și pistolul!".

| pufulescu a răspuns (pentru corolav):

Nu ti se pare ca esti prea jmeker pentru secolul asta? Stai dracu in banca ta, nu mai injura copiii pe internet si fii bazat pe strada daca te tine.

| DeNyXy explică (pentru corolav):

Mai bine ca l-am apreciat pe el decat pe tine care ne injuri.-.