| AngelOrDemon a întrebat:

!:X am nevoie sa imi explicati daca se poate la geografie De ce biosfera este cel mai tanar invelis al Pamantului . De ce aparitia vietii pe pamant a fost posibila doar dupa formarea atmosferei si hidrosferei? . De ce Pamantul are un invelis in plus fata de celelalte planete? Si De ce stratul de ozon nu permite dezvoltarea plantelor in zonele de litoral? Dau fundita la cel mai bun raspuns la intrebarile mele papa:X

Răspuns Câştigător
| ElizaSun a răspuns:

Ce clasa esti? Sunt un pic cam grele dar cred ca te pot ajuta avand in vedere ca eu incep din toamna a 6-a si in a 5-a am facut despre biosfera la ora de geografie.
Biosfera este cel mai tanar invelis al Pamantului pentru. ca el depinde de celelalte 4, Pedosfera, Atmosfera, Litosfera si Hidrosfera. Aparitia vietii a fost posibila abia dupa formarea hidrosferei si atmosferei deoarece prima reprezinta apa fara de care nu putem trai. Atmosfera e invelisul de aer al Pamantului, oxigenul fiind tot un lucru vital. La a treia intrebare nu stiu ce sa zic, poate ca Terra are un invelis in plus ca pentru. ca ne trebuie aer. Doar am mai auzit ca pe alte planete nu e oxigen. La ultima nu stiu ce sa zic. Stiu ca vine tarziu raspunsul, dar poate imi dai funda?

1 răspuns:
| AngelOrDemon explică (pentru ElizaSun):

Si eu acum trec intr-a 6-asmug