| andreisergiu123456789 a întrebat:

Salut,am auzit ca variantele de bac la matematica nu te pregatesc pentru examen sau simulare, deoarece sunt facute de profesori si nu de minister si ca adevaratele surse de unde poti sa faci exercitii sunt simulariile si subiectele date la bac in anii anteriori.E adevarat tot ce am enuntat mai sus? Variantele tiparite pe culegeri nu rezoneaza cu simularea sau bacul?

4 răspunsuri:
| alex15ccc a răspuns:

Cine te-a mintit? ne exista asa ceva, chiar este pe dos, variantele de bac din culegeri sunt mai grele decat bacul si daca stii sa le faci pe aceste la bac nu o sa i probleme.

| andreisergiu123456789 explică (pentru alex15ccc):

Chiar daca sunt mai grele, observ si eu ca (in afara 1 subpunct sau 3)
nu prea s-a dat la bac sau simulare ce s-a dat in variante.De exemplu bac 2018.Am facut comparatie cu simularea sau bacul, si de abia au fost cateva( 1 ex sau 2) care au fost ca n variante, restul nu.Eu asta zic, e bine sa faci variante de bac, dar tot observ ca desi se zice ca te pregatesc foarte bine pentru examen, nu prea se da deloc ce e in variante.Aceasta parere e luata din verificarea subiectelor date din 2013 incoace, variantele nefiind la fel cu ce s-a dat in martie sau in vara.Si cand zic sa pice subiente din variante ma refer la tipul lor, nu la fix acel exercitiu.

| WhatABeautifulDay a răspuns:

Acum oricum nu mai conteaza, cel putin culegerile tiparite pana acum nu prea mai sunt valabile ca acum se da cu grila la BAC (precum si simularea care urmeaza, tot grila o sa fie)

Dar ca sa iti raspund ls intrebare, sunt multe edituri care tiparesc culegeri, culegerile mele mi se par ca sunt in concordanta cu ce a fost dat la BAC recent, poate ai avut doar ghinionul sa nimeresti una mai 'outdated'.

| andreisergiu123456789 explică (pentru WhatABeautifulDay):

1.) nu e grila, a vrut sa se dea, dar au renuntat, de la anul e grila.
2.)tu iti dai seama ca urmaresc culegeriile din 2013 incoace si cam totul a fost "outdated"