| Alex9999999999999999999 a întrebat:

Salut, am facut pentru Youtube un clip despre toti conducatorii pe care i-a avut Spania dar n-am inceput din 717 cand teoretic a aparut regiunea Asturiei, am inceput cu 400 de ani inainte de Hristos de cand nu erau spanioli si se numeau iberici si n-am gasit nimic despre iberici. Am gasit despre niste cartagieni care au cucerit in perioada aia o parte din insula iberica si apoi am continuat-o cu imperiul roman, visigotii apoi cu regii Spaniei.Deci am facut cu conducatorii, cartagieni, romani, visigoti apoi spanioli.Vi se pare corect cum am pus?

4 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Intai sa aflii tot despre conducatorii tari tale apoi sa te intereseze despre conducatorii altor tari! Esti cumva spaniol? Un roman nu va fi interesat de conducatorii altor tari...

| Alex9999999999999999999 explică (pentru lpavel):

Ce mentalitate smrhee hee nu totul se invarte in jurul romaniei fratioarehee hee oricum ca idee daca vrei iti zic si de romani doar ca noi avem o istorie foarte plicticoasa nu prea am facut nimic. prin anii 700 inainte de hristos a existat un anume zalmoxis care ar fi fost un get care ulterior a devenit zeul al dacilor, dupa prin anii 530 a venit o fata numita tomyris care a creat constanta de azi ..prin teritoriul romaniei pana la burebista au fost 10-15 mici regiuni conduse de alt rege pana i-a unit burebista apoi dupa el iar au aparut 4-5 conduse de regi mai mici pana la decebal dupa am fost cuceriti de romani pana in 470 am stat pe burta, dupa pana in 1200 am fost pe rand parte din alte popoare ostrogoti,visigoti,mongoli, slavi, bulgari, unguri dupa au aparut un baiat litovoi care teoretic de la el a inceput nu de la basarab dupa litovoi au urmat, barbat, negru voda tacso lui basarab si restul ii gasesti pe net pana in prezent.Ce dracu e mentalitatea asta de incuiat sa ma intereseze Romania si atathee hee? Pe mine ma intereseaza sa fac niste clipuri cu toate tarile pe rand, facusem si cu Romania dar cand am ajuns in 270 m-am blocat ca dupa aurelian au fost zeci de popoare pe teritoriul tarii asteia..ca eu ma gandisem la fel cum m-am gandit si cu spanioli sa pun toti conducatorii si cand ma refeream la toti conducatori nu ma refeream doar la romani ca poporu asta e asa cum e nu doar din contopirea dacilor cu romanii..pentru ca pe teritoriul asta au trecut si alte popoare.De asta avem o gramada de cuvinte in slava.Asa revenind mai sus am facut pana in 270 apoi au aparut visigotii si nu scrie nimic despre visigoti cand erau pe teritoriul romaniei doar dupa ce au ajuns prin franta, spania.Cu Romania e prea mare bataia de cap eu folosesc capcut si pot pune doar o poza, nu pot suprapune 30 de poze intr-o secunda si tinand cont cati regi au fost in acelasi timp pe teritoriul asta nu pot face.Si oricum nu gasesti informatii despre tara asta zici ca sunt bagate in pamant nu gasesc despre niciun roman doar unu prin 850 pe care il chema gellou si dupa sarim direct la 1200.Deci inainte sa hantani la mine lasa niste informatii daca tot te frustreaza ca nu fac cu Romania si fac si cu ea dar lasa-mi tu mie informatiile inainte de 1250hee hee ca pe wiki gasesti direct ca incepe de la 1300.

| lpavel a răspuns (pentru Alex9999999999999999999):

Si te astepti sa-ti citesc romanul? laughing bine atunci fie cum zici tu... laughing

| Alex9999999999999999999 explică (pentru lpavel):

Atunci nu mai da din clantahee hee sa-ti fac un rezumat ce am zis acolo ti-am descris istoria romaniei si ca e boringhee hee si ca e complicat sa gasesti date intre anii 270-1250hee hee))))).Daca imi dai tu date fac daca nu dai drumu.