| Ovidiu2014 a întrebat:

Am intrat la matematica informatica si am putine emoti deoarece nu stiu ce se intampla in clasa a 9a la liceu.La generala ma descurcam la matematica(mai luam si cate un 6 sau 7 dar foarte rar).Am vrea daca puteti sa imi spuneti ce se intampla despre ce e vorba. Se face recapitulare?

Răspuns Câştigător
| missmaryy a răspuns:

Pai la inceputul liceului se face o recapitulare ca sa stie si profesorii cu cine au,, de a face``.
In mare nu este foarte greu, numai ca este destul de mult de invatat. Daca vrei sa nu ai probleme trebuie sa fi:
1. Disciplinat/ordonat.
2.Sa-ti planifici cea mai mare parte din timp.
Un sfattongueentru ca ai intrat in clasa a9a incearca sa fi cat mai bun la inceput, sa inventi cat mai mult pentru ca profesorii sa-si faca o idee buna depre tine si ca sa nu ai probleme, iar apoi tu decizi daca te ti bine de invatat sau ai sa stagnezi.
Ps; Eu am trecut in clasa a10a si tot la mate info sunt.

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu prea se recapituleaza, se preda normal, iar elevii buni iau note mari, restul nu.

| Ovidiu2014 explică (pentru missmaryy):

Multumesc mult!

| missmaryy a răspuns (pentru Ovidiu2014):

With pleasure!

| ccm1amy a răspuns:

Iti spun din propria mea experienta ca la matematica-informatica este destul de greu. La inceputul clasei a9a se face recapitulare, apoi incep lucrurile serioase. Informatica nu este foarte grea, in schimb matematica, da. Nu vreau sa te sperii, dar trebuie sa tragi tare de la inceput pentru a te putea mentine. Sper ca te-am ajutat. happy

| ionut258 a răspuns:

Salut. Da, se face recapitulare in primele 2 ore la fiecare materie, dupa care probabil o sa dati test initial la unele materii. Ideea e ca nu e chiar asa de greu daca iti dai silinta un pic; incearca sa inveti cat de des poti sa nu ramai in urma cu materia, mai ales la mate/fizica/info ca dupa aceea se aduna si recuperezi mai greu.

Iti urez mult noroc la liceu!happy
Eu trec pe clasa a10a, tot la mate-info.

| Ovidiu2014 explică:

Multumesc mult pentru sfaturi!