Dacă numărul de credite necesare promovării anului sunt atinse treci anul. De obicei un an școlar are 60 de credite, și 40 de credite sunt minimul de promovare. Dacă cele 4 restanțe au suma mai mică decât 20 de credite, promovezi anul.
Și în trei zile nu ai reușit să afli care sunt regulile de promovare ale instituției la care înveți (pe care trebuia oricum să le cunoști de când ai intrat)?
Depinde cate credite au examenele alea si cate credite cere universitatea ta ca sa treci anul.
Acum...ca sa fiu sincer, daca nu stii nici macar atat dupa cle putin un an la facultate, poate ca meriti sa repeti anul.
Nu contează câte restanțe ci câte credite și dacă se iau în considerare. Răspunsurile la întrebările tale se află în regulamentul facultății care te interesează. Dacă ai făcut un an de facultate, atunci acesta e primul lucru: să cauți regulamentul facultății.
Nu am mentionat ca sunt la postliceal si sincer întrebasem in prima zi la secretariat detaliile astea dar nu am primit raspuns, merci oricum
Sau mai degrabă nu te-a interesat suficient...
Crede-mă că am petrecut și eu vreo 16 ani din viață prin școli, licee și facultăți. Nu am fost nici cel mai deștept, nici cel mai prost, dar niciodată nu am avut vreo neclaritate în legătură cu ce am de făcut pentru a promova...