| Curiosul999 a întrebat:

Salut am o mare dilema dar mare de tot deci azi un tip care arata bine de tot (chiar daca sunt bărbat trebuie sa recunosc asta ) și care fumează si are muschi azi si-a făcut tatuaj ei bine toate fetele sunt înnebunite după el și nu e dinăla de la gume că am dat cu apă pe el și nu se ia ei bine întrebarea mea este de ce eu daca sunt un fel de "tocilar" in sensul că am ochelari și mai timid nu mă bagă nimeni în seamă iar el arată și bine și are și 3 iubite de ce? Dacă m-aș apuca de fumat și sală și mi-aș face un tatuaj pe toată mâna ar fi mai ok? A și încă ceva ce riscuri ar fi daca nu as mai purta ochelari presupun că nu ar fi ceva grav corect? Eu nu mai pot mi s-au umflat venele azi când l-am văzut și fetele hi hi hi pe lângă el își făceau selfie și cer "un fum " și una chiar la și pupat dar și mie îmi plăcea de ea ...pe bune ce sa mai fac? Sunt disperat vă rog datini idei sfaturi cum să devin un bărbat cool please

8 răspunsuri:
| Pristine a răspuns:

Parerea mea e ca fumatul nu te face mai barbat si nici nu te face sa arati mai tare, iti afecteaza sanatatea si produce dependenta, zic sa nu te apuci de asta ca poti regreta mai tarziu. Doar fii tu, vorbeste cu fata de care iti place, zi-i ce simti. Lasa rusinea de-o parte, cu ea mori de foame, daca stii cum zic.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Pristine):

O sa rada de el, mai bine sa nu faca nimic. Daca e cu ochelari si timid... nici nu arata cat dde cat bine, nu are sanse la fete. Si alea mai grasute se uita la cei coolwinking

| Pristine a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Nu-l descuraja. De ce sa nu vorbeasca? Si nimeni nu zice ca fata in fata, si prin mesaje e ok, poate prinde curaj dupa. Si cum fumatul nu te face mai tare eu zic ca nici ochelarii nu te fac mai naspa/ „tocilar„.

| Andreea201329cu a răspuns:

Nu! E foarte bine ceea ce faci si felicitari ca inveti! Ai timp pentru fete mai tarziu, pune ti munca pe primul loc si lasa vagabontelile. Daca pui mana pe tigara o sa devii dependent, o sa te tatuezi, e pacat pentru tn.Lasa fetele!

| Holiday a răspuns:

Problema e ca tu doar ai fata de tocilar, dar nu esti. Dupa felul in care scrii, pare ca de abia treci clasa.
Si acum serios, de ce s-ar uita fetele la tine daca nu ai nici muschi, nici creier?!

Bula
| Bula a răspuns:

Fetele se uita la asemenea barbati doar pentru interese momentane (o scurta aventura, eventual si ceva mici cadouri primite). Asemenea fete nu prea vor fi nici sotii de incredere.

Daca vrei sa arati mai bine, cumpara-ti ochelari cu rama care te fac mai serios, mai "intelectual". Fetele mai destepte cauta asemenea baieti, care sunt mai maturizati.

| Curiosul999 explică (pentru Bula):

Și cum arată acești ochelari?

| Curiosul999 explică (pentru Bula):

Îmi poți da o poză?

Întrebări similare