Meseriile astea doua sunt gandite in asa fel incat omul sa ramana sau sa devina repede foarte curat. As vrea sa vezi femeile de serviciu de la mine de la munca, ce oficiu ca un apartament mai mare au, ce toalete curate, si sunt practic cele mai curate femei. Mai lasa dracu' prejudecatile astea sociale, ca nu cred ca esti din vita de conte sau baron. Si chiar daca erai, nu strica sa fi mai egalitarist. Mergi la el acasa, vezi daca e curat. Asa, ca sa-ti iei de-o grija.
Și crezi că dacă lucrează în curățenie asta înseamnă că mănâncă din wc, sau cum? Există mănuși, există săpun, există dușuri. Este o mare imbecilitate să presupui automat că oamenii ăia nu ar fi igienici în viața privată din cauza slujbei pe care o au.
Dar lasând asta la o parte, ca regulă generală oricum nu este o idee bună să bei sau să mănânci după alți oameni, indiferent din ce familie provin.
Poate mai curati ca alti. Profesionisti in curatenie. Daca nu s-ar curata bine, s-ar curata de tot.
Cum naiba sa gândești asa? Nu ii ești prietena cu adevărat dacă gândești lucrurile astea.Ce importanta are unde lucrează părinții lui? Cred ca pe tine de fapt te deranjează unde lucrează nu ca iti este frica sa nu iei vreo boala
Un suflet și o inimă murdară este mult mai contagios! și conține mai mulți microbi! care nu se văd!
Prietenul tău a greșit în privința "prietenilor" ca tine săi aibă!
Tu vi și îți vorbești prietenul în absența prezenței lui, pe la spatele lui, despre părinți lui în halul ăsta? Ce fel de prieten te consideri tu pentru el? Unul Adevărat? Unul Loial?
Singura bacterie și boală incurabilă, din care oamenii ajung să-și piardă viața ști care este? Să naibă frică De Dumnezeu! Când ajungi săte pui pe un piedestal și săte uiți la toți oamenii de sus și săi consideri mici pe lângă tine, atunci ajungi grav!
Poți săte speli de 10 ori pe mâini și față, Niciodată nu va schimbat Adevărul dintr-un om ce este! și ce se află în el, în inima lui în Sufletul lui.
Dai dovada de cat de incult esti
Sifilisul se ia prin contact sexual -pentru cultura ta generala-
Nu sunt domenii mizere, sunt chiar de respectat si bravo lor ca muncesc si intra 2salarii in casa.
Bine ca nu erau doctori la boli infectioase sau pneumologi de sectie TBC ca sigur fugeai de el ca medicii stau numai PRINTRE BOLNAVI.
Si daca lucrau ca medici pe sectia de infectioase, crezi ca erai mai putin expus?
Bine ar fi sa eviti schimbul de saliva cu oricine si sa nu bei din sticla nimănui.
In alta ordine de idei, prietenul il alegi după alte criterii decat ceea ce lucreaza el sau familia lui.
Important sa fie om cinstit, sa puna o paine pe masa.
Nu stiu ce lucrează parintii tai, dar la capitolul educație stai extrem de prost.
Evolutie zero.
O corectura: sifilisul se ia si prin sarut, daca a ajuns la gura.
Zici ca nu vrei sa patesti ceva grav. Dar deja ai patit-o: ai o educatie precara si o minte infantila.
Dupa gandirea ta, majoritatea domeniilor serviciilor sunt mizere. Mizerie este in mintea ta. Asa poti sa spui ca si agricultura, zootehnia, mineritul etc. sunt domenii mizere.
Tu ai auzit de haine si echipament de protectie, care le foloseste obligatoriu asemenea personal?
Voiam s mai adaug, dar nu cred ca am cui da povete.
Buburuza2306 întreabă: