| Cineva11123 a întrebat:

Am o profesoara de fizica foarte rea, indiferent de ce am face(toata clasa ma refer) nu ne suporta, ne pune note de 3 pe greseli simple si absente FIX DEGEABA. Dupa ce i-am facut reclamatie la director iarasi 3 la toata clasa, daca o spunem acasa la fel ne pune absente sau 3-uri si vrea sa nu ne bage in examen daca nu invatam pe putin cat ea.Nu vine la ore ca sa ne explice, vine predă, urmatoarea ora exercitii si apoi TEST si normal ca toata clasa picabroken heart.Ce am putea face noi ca elevi pentru ca nu o mai suportam?!

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbiti cu ea.Nu e rea daca pune note de 3. Explicati-i unde nu intelegeti. Absente are voie sa puna daca absentati.

| Elelei a răspuns:

Doar sa invatati. Atat.

| Cineva11123 explică (pentru anonim_4396):

Asta e problema ca daca ii spunem unde nu intelegem ne da test

| Liviu a răspuns:

Mi se pare normal.E cam logic, vine preda, voi trebuie sa invatati.Nu invatati, pai e profu nebun.Acu ea nu are nici o obligatie sa isi rupa gatu cu voi.Va preda, voi trebuie as invatati ce preda ea, testul e normal din cunostintele din trecut care le-a predat(la fel) ca si lectia din care da testul pe care sigur ca a predato, dar daca gigel nu a invatat nici o lectie? normal ca umple catalogu de 3 laughing))))

| Cineva11123 explică (pentru Liviu):

Au fost si lectii pe care le-am invatat toti ca robotii si ce crezi, cand a intrebat ce inseamna X si Y si Z si noi habar nu aveam pentru ca cand inveti trebuie sa intelegi ce inveti nu doar sa repeti ca robotu a zis ca suntem analfabeti si multe alte jigniri

| sierra1 a răspuns:

Asta e păretea ta, sincer, cred că adevărul e undeva la mijloc poate chiar mai spre profă decât spre tine

| Liviu a răspuns (pentru Cineva11123):

Mereu vor fi elevi si profi antipatici orice ai face, deci... rabda pana vei scapa de ea happy

| SingleForOne a răspuns:

Scoala ar trebui sa faca o sedinta intre profesori sau intre profesori si parinti, despre mediul de invatat la scoala si multe altele. In ultimul caz, parintii ar trebui sa faca reclamatie la inspectoratul scolar din judet sau la asociatia protectiei copilului, acestia vor lua in vizor activitatea si deciziile profesoarei respective, si a directorului/directoarei scolii pentru ca nu ia masuri in aceasta privinta.

Sunt metodologii pentru predarea elevilor de diferite varste si care vin din diferite medii de viata, iar profesorii trec prin perioade de testare a competentei sau a avansarii de grad. Nu se trece chiar asa, mai ales daca profesoara respectiva are nenumarate reclamatii de la parinti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Cineva11123):

E dementa profa voastra.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are voie sa va jigneasca.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Dracu stie! Eu cand eram elev in scoala era tot asa: iti preda si ora urmatoare te asculta. Nu veneau sa-ti explice nimic! Ce sa-ti mai explice daca ai cartea si ti-a si predat? Partea proasta este ca v-ati invatat sa stati cu ochii pe calculator (telefon) si nici acolo nu stiti ce sa cautati. Multe lectii le puteti gasi si pe net, si explicate.