anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am o stare nasoala de când a început facultatea.Sunt anul 1 și sunt foarte fricos, am stări anxioase.Nu prea am cine știe ce înțelegere cu colegii, pur și simplu îmi vine sa plec.Am o frica legată de lucrările practice (seminarii sau laboratoare) sunt greu de cap și nu prea înțeleg ce mi se spune..am biofizica, biochimie etc la care sunt praf dar trebuie sa le suport in primul an

6 răspunsuri:
| Andrei299 a răspuns:

Cel mai probabil ai intrat in depresie datorită împrejurimilor necunoscute si datorita stării antisocial pe care ai dezvoltată fata de cei din jurul tau pentru ca nu ii cunosti

| F3d0x a răspuns:

Frate,asa m-am simtit si eu cand eram in liceu.Nu aveam prieteni, decat daca mai vorbeam cu vreo 1 sau 2 colegi in rest nu. Sfatul meu e sa iti vezi de viata ta, da-i naibii, sa nu iti bati capul cu ei, eu cred ca esti mai timid si asta e ok(De obicei oamenii mai timizi sunt mai inteligenti decar ceilalti iar asta creeaza o "incompatibilitate" intre oameni).Va trebui sa ii gasesti o persoana care are trasaturi cat mai apropiate de ale tale.
Cat despre practica si seminarii:Nu ai de ce sa te temi.De ce ti-ar fi frica sa diseci cadavre.Sunt morti, nu o sa se transforme in zombie sa se scoale si sa te manance) ca doar esti la medicina dupa cum vad.
Iar in legatura cu materiile, nu ai de ce sa te consumi.Trebuie sa iei doar un 5 un examen si ai trecut! La medicina 90% din invatat este toceala.
Bafta!

| BBJHHRUGs a răspuns:

Posibil sa fie agorafobie, locuri noi, persane noi si multe, etc.
sau faptul ca nu ai nici o cunostiinta familiara te face sa te simti distant fata de colegi. Consulta un psiholog.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru F3d0x):

De fapt, sunt la silvicultura laughing))

| alessia5158 a răspuns:

Toti bobocii experimenteaza trairi identice cu ale tale! Unii zic ca in facultate totu-i in chineza--- nu pricep nimic! De aici, tot felul de frici/temeri. Dispar dupa vreo 2 luni de scoala.