anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,am si eu o mare problema.Chiulesc in prostie, nu ma pot opri.De fiecare data zic ca o sa ma duc dar tot nu ma duc..cum fac sa nu mai chiulesc? sa am chef mai mult de scoala? ca nu vreau sa am nota mica la purtare din cauza absentelor.
In clasele 5-8 nu am chiulit niciodata nu aveam deloc absente, aveam 10 la purtare, dar acum sunt a 9-a si am multe absente si nota 8 la purtare pe primul semestru.Pe al doi-lea am deja aproape 55 de absente.Cum ma pot opri din chiulit?
Help.

Răspuns Câştigător
| Adde29 a răspuns:

Buna!
Si eu chiluesc sau intarzii, si sunt inca la generala..in clasa a 8-a. Am 28 de absente straight face nu sunt chiar asa de multe fata de ale tale
Cred ca depinde doar de tine daca, chiar nu vrei sa mai chiulesti, atunci numai chiulii. Poti sa aduci scutiri... adica chiulesti si aduci scutire, si atunci nu o sa mai ai absente.
Pa, pa.

8 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Simplu, incepi sa participi la ore.

| Flavius2106 a răspuns:

Fii activ la ore!

| Andrei1997 a răspuns (pentru Flavius2106):

O sa incerc, multumesc de raspuns!

| Andrei1997 a răspuns (pentru sabin89):

Multumesc pentru raspuns, apreciez!

| Flavius2106 a răspuns (pentru Andrei1997):

Cu multa placere!

| ion933 a răspuns:

Ia-ti tigarile la tine si fumeaza la baie sunt sigur ca asta oo sa te ajute siii incearca sa te imprietenestii cu cineva care sata mai mult prin clasa

| Andrei1997 a răspuns (pentru ion933):

Nu e problema, ca prieteni am destui in clasa... oricum o sa incerc sa ma duc si sa fiu mai atent la ore. oricum, multumesc pentru raspuns!

| Galatz a răspuns:

Nu chiuli.