In cazul dat de tine, fii destept si NU TE DU LA FACULTATE! Gindeste-te citamai galeata de bani o sa bagi intr-o diploma buna de nimic, apoi ia frumos si investeste mult mai putin intr-un curs care sa te ajute. Bucatar, ospatar, electrician/instalator/mecanic auto. Nu glumesc absolut deloc. Acum, mai mult ca niciodata, meseria chiar e bratara de aur. Diploma, pentru peste 90% dintre absolventi, e doar o hirtie cu care se pot sterge in dos, nimic mai mult.
Pentru ăștia de nu vor sa în este,da' vor diploma exists postliceale dau cursuri de calificare. Sau munca necalificata, în fabrica, la căpșuni, câștigi experienta, te dezvolți personal
Sunt constient ca trebuie sa invat, dar hai sa iti dau un exemplu: iubita unui var de-al meu e studenta pe undeva pe la medicina si a spus ca nu e asa de greu cum spune toata lumea, trebuie sa inveti mai mult inainte de examene. Chestia asta suna bine pentru mine. Nu vreau sa invat 5 ore pe zi, dar nici sa nu invat deloc.
Daca nu i se greu, inseamna ca tipa e desteapta nu ca e usoara facultatea
Media E destul de buna sa intrii peste tot, aproape..catbdespre personalitate tind sa cred ca esti unic..ar fi ceva nu?
Cred ca in ziua de azi nu se mai intelege ce inseamna ''studii superioare'', de aia vreti toti facultate...
anonim_4396 întreabă:
CordovanRaul întreabă: