| iSwag a întrebat:

Anul asta am trecut intr-a 9-a. Am intrat la matematica-informatica la al doilea liceu din judet.Intrebarea mea ar fi:
Informatica este asa de imposibila cum pare?
Am vazut odata niste litere si simboluri fara sens care (cica)reprezentau o problema :/.

Daca ati terminat matematica-informatica imi puteti spune cum a fost informatica pentru voi?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Informatica e logica, nu imposibila. trebuie doar sa o intelegi din prima

6 răspunsuri:
| Radu284 a răspuns:

Daca vrei, iti dau un link la un tutorial despre C, cu explicatii usor de itneles, exemple de cod, etc.

| iSwag explică (pentru suntserios):

Credeam ca doar trebuie sa tocesti lucruri fara nicio logica. Ca elev suntserios [ laughing ] si o sa-mi dau silinta. Multumesc big grin

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru iSwag):

Iti garantez eu daca o sa fiiserios si o sa iti dai un minim de interes la ce ti se explica nu ai nimic de tocit

| iulianr a răspuns:

E destul de logica. Mie nu mi-a placut neaparat, dar nici nu am urat-o. Ai cateva linii de cod de baza pe care le dezvolti in functie de problema ta. Depinde si in ce limbaj de programare lucrati...eu am facut in C++. Oricum, sunt asemanatoare intre ele. Programare e pana in clasa a 11-a. Dintr-a 12-a veti face baze de date. (banuiesc ca in Oracle).

| iSwag explică (pentru iulianr):

Programarea incepe dintr-a 9-a? Nu stiam.:/

| iulianr a răspuns (pentru iSwag):

Nu chiar de la inceput. Parca in primul semestru am facut doar diferiti algoritmi in pseudocod, iar din semestrul 2 am inceput sa transcriem din pseudocod in limbaj de programare. Nu mai tin foarte bine minte, deoarece a trecut ceva de atunci, dar din cate stiu asa e.