| Lala18 a întrebat:

As dori si eu cartile urmatoare in format pdf in lb.romana: Seria Sange Albastru, Vampirii din Morgville, Fortele raului absolut, Micutele mincinoase. Dau la schimb Casa Noptii-7vol, Jurnalele Vampirilor 6 vol, Academia vampirilor 6 vol, Nina(alchimie)-4vol, Luna Plina, Fior. Merci. Sper ca am postat unde trebuie si va rog nu ma trimiteti sa le cumpar ca daca as fi putut le-as fi luat.

13 răspunsuri:
| Justhavefun a răspuns:

Pate ti le imprumuta ciineva. Depinde de unde esti.Sau le poti lua de la biblioteca.

| Saya a răspuns:

Mi le trimiti si mie te rog?

| Lala18 explică:

@Saya pe care le vrei?

| julysallu a răspuns:

Poti sa-mi trimiti te rog casa noptii pentru ca il tot caut in pdf si nu-l gasesc te rog id meu este iuli_91_rbd te rog multumesc

| BellaCullen_8476 a răspuns:

N-am cartile pe care la vrei si eu le caut de vreo 3 luni.Sunt o mare fana si daca tot ai casa noptii, nina, luna plina si fior mi le trimiti si mie? pls! id-ul meu:claudia12antonia
mersi anticipat si ma bucur ca mai sunt fani ai beletristicei!

| ginar a răspuns:

Buna! poti sa imi trimiti si mie Casa noptii vol 3-7 inclusiv si Jurnalele Vampirilor vol 6? Mersi! id meu rosu_g2000

| lucindaprice44 a răspuns:

Imi trimiti si mie niste linkuri unde pot gasi cele trei volume ale seriei Sange Albastru?

| lory_3551 a răspuns:

Poti sa-mi trimiti si mie te rog frumos ce volume ai din casa noptii si fior? te rog frumos.mail-ul meu este lorena_lory65@yahoo.com.astept raspuns...

| BeuCiii a răspuns:

Ceao! Chiar nu stiu! Si eu caut Micutele minconoase! Te rog frumos imi trimiti si mie Jurnalele Vampirilor toate cartile in special primele in schimb sprer sa pot gasi acum Micutele Mincinoase si daca asa va fi ti le trimit promiss! ID sunt_ofetita_dulce! Mersi mult! Esti o scumpa!

| deathangels a răspuns (pentru Lala18):

Lala poti sa imi trimiti si mie casa noptii vol 3-7 inclusiv te rog... id.ul meu este anime_demon_night

| Francykissme a răspuns:

Hey, imi poti da si mie casa noptii volumele 3-7? Id meu: francesca_licurici@yahoo.com. Multumesc anticipat happy