anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.
As dori si eu niste carti care v-au impresionat despre psihologie, religie, mitologie, istorie, fizica si chiar din domeniul it. In special chestii interesante nu romane cu povesti.
Stiu ca sunt impartite in mai multe ramuri ce am scris mai sus dar orice de acolo este binevenit.

6 răspunsuri:
| Duucu a răspuns:

Dezvoltarea intuiției - Shakti Gawain

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Psihologie : atitudinea este totul
religie: biblia
mitologie:Almanahul Anticipatia
istoriebig grinouăzeci de bătălii care au schimbat lumea
fizica:fizica cuantica

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai dori tu asa ceva? si dai sfaturi in necunostinta de cauza,vorbind de indoctrinare? de preoti,de crestinism de psihologie? mai baietica, esti crud tata, pune mana si invata despre trai, viata moarte, munca si respect.car despre animalul care m-ai numit.da sant.ca orice om.un animal politic.imi iau boul inapoi, fiindca nici asa nu te pot numi macar.boul este un animal bland, contemplativ, harnic si rabdator.tu esti doar bleg in pregatire.vad ca-ti trebuiesc cam multe.dar dai tare.ai timp si e bine ca ai vointa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Am vointa si oricat ai sti niciodata nu stii destul asa ca tuturor ne trebuiesc multe de citit.

anonim_4396

De aia spuneam. daca esti pregatit sa dai sfaturi, BUNE, da-le, daca nu taci si te pregateste fiindca cuvintele au efect si se intorc.la tine. daca au efect negativ, vei samana vant si vei culege furtuna.e valabil si pentru mine.si pentru oricine.

anonim_4396

Fiecare da sfaturi bune din punctul lui de vedere.
Nici tu nu stii care sunt sfaturile bune ci doar crezi in ele bazandu-te pe experientele din trecut.
Adevarat ca de obicei primesti ceea ce dai.
Ai patit vreodata sa primesti ceva ce nu ti se cuvine?
Fie ca ti se cuvinea sa primesti bine si ti se da rau ori trebuia sa primesti rau dar primesti bine intotdeauna tu vei spune ca Dumnezeu.
Daca primesc bine si eu sunt rau Dumnezeu este milostiv, vai ce bun este.
Daca primesc rau si eu sunt bun Dumnezeu te pune la incercare ca pe Iov.
Crestinismul este facut din paradoxuri si eu sunt iesit din aceste paradoxuri.
Nu ai cum sa iesi din ele decat daca renunti de tot la credinta.
Daca dai o alta varianta crestinatatii este un efect negativ pentru tine dar unul pozitiv pentru mine. Cei de facut? O sa ne certam la infinit.
Din cauza unor paradoxuri ca acesta din crestinism el traieste inca si astazi indiferent de atei si de prigoane.
Deci fiecare cu calea lui, eu am ales sa fiu liber dea dreptul. Sunt un om bun din punctul meu de vedere si vreau sa fac numai bine dar eu ca toti ceilalti sunt manat de instinct si de emotii asa ca mai fac rau cateodata si dau un comment de rahat pentru ca asa mi se nazare pe moment. Asta e.