Poti lua un tonic cerebral gen Piracetam 400mg 2tb/zi, dimineata si la pranz( asta e romanesc- exista si produse straine cu aleeasi substanta activa)
Si memoplus-ul e ok. De asemenea poti lua orice preparat care contine lecitina (de exp de la Doppel Hertz)
Memo On, e un amestec ayurvedic de plante pentru imbunatatirea memoriei
Lecitina de la Walmark de 1200 mg 18 Roni, eu am gasit mai ieftin si mi-a fost recomandat de la Rotto Natura acelasi produs e 13 Roni, dar l-am gasit doar la HelpNet in Brasov. Oricum Lecitina daca o iei in concentratie mai mare cred ca ti-e de folos.In plus de la aceeiasi firma iau complex de B-uri si vit C.Ideea e sa iei si un supliment care sa-ti atenueze starea de efort intelectual prelungit.
Bună,
Lecitina este foarte bună pentru memorie, te ajută să memorezi mai uşor.
Memo Plus si Calciu+Magneziu+zinc... La mine merge, am avut si eu problema asta.
Memo plus am incercat da nu e bun.mi-a luat mama si am luat vreo 3-4 luni dar nimic
Eu am tot 15 ani si folosesc Biomag, sunt foarte bune, m-au ajutat sa retin mai repede si mai bine si sa-mi pastrez concentrarea. Sper sa te ajute si pe tine!
Desigur ca sunt.
Trebuie sa ai mare grija insa, pentru ca multe dintre ele au efecte adverse. Daca uiti usor, ar trebui sa vezi unde e problema. E ceva recent sau asa ai fost dintotdeauna?
Exista multe alimente care contin susbstante care te ajuta. De exemplu nucile.
Te sfatuiesc sa ceri opinia medicului sau a farmacistului inainte de a lua un astfel de medicament
Apropo sufar de dispersie(depresie) de cica am citit un articol despre asta de aia uit asa repede
AvalohAlyn întreabă:
TinaApril04 întreabă:
CordovanRaul întreabă: