Stiintele sociale nu sunt cu mult diferite de filologie. Singurele diferente sunt matematica pe care o faci pana in a 12-a si latina la care nu dai teza. Pentru teza, raman romana, istoria/geografia, engleza si logica ( clasa a 9-a), psihologia (clasa a 10-a), economie (clasa a 11-a) si filosofia (clasa a 12-a).
La bac vei putea alege din aceleasi materii.
La facultate te poti duce pe ramurile legate de geografie, istorie, poti face facultatea de psihologie, te poti face sociolog, poti da la politie, intrucat faci matematica in toti anii de liceu, poti da chiar si la ASE( multi dau aici care au terminat filologia si nu stiu prea multa matematica).
Este un profil destul de lejer. In orice caz, nu se compara cu mate-info.
Sper ca te-am ajutat. Bafta in continuare!
Este vorba de stiinte exacte :biologie,chimie,fizica,matematica mai usor, si de acolo poti merge oriunde vrei tu
Fcultati recomandata :Medicina Dentara,Medicina Farmaceutice, Medicina Generala, polite, pompieri, academie de politie, oriunde
Nu imi place sa gatesc. Lasa, ca pot sa imi gasesc o slujba si daca am urmat acest profil. Nu e obligatoriu sa devenim cu totii informaticieni si matematicieni.
Si daca as face aceasta mutare, pot s-o fac linistit in vacanta de vara?
Da, nu vad care ar fi problema. Ideea e sa fii pregatit pentru diferente (daca se dau, asta depinde de liceu).
Sper sa reusesti!