De ce ai aruncat hartia? Gen la cos si era in spatele ei sau cum? E exagerat, intr-adevar, dar cred ca o sa ti-l stearga. Vorbeste cu diriginta si povestete-i ce s-a intamplat. E exagerat ce zic oamenii astia cu mersul la director, directorul are lucruri mai bune de facut decat sa se ocupe de asa ceva si oricum nu-i va pasa. Diriginta e cea mai potrivita in aceasta situatie.
Dupa parerea mea, ar trebui sa te te duci la director sa ii povestesti ce s-a intamplat dar cel mai eficient este la sedinta cu parintii! Asa am patit si eu, m-am intors putin cu spatele la ea ca sa intreb cat e ceasul pe un coleg si mi-a pus 3 in catalog. M-am dus la director si i-am zis iar el a zis ca sa astept ca sa sunt procedurile. dupa a 2 abatere se ia masuri(2 abatere a prof) si noi avem voie sa asistam la sed.cu parintii si am ridicat mana si am zis(uitati ce mi s-a intamplat.) si a luat diriga masurile cuvenite! Iti garantez eu ca nu se va repeta a 2 oara!
Eu comentez intr-una la engleza si nu imi face nimic.Eu zic ca ar trebui sa faci contestatie si sa dai exemplu pe alti colegi.