Dupa parerea mea, ar trebui sa te te duci la director sa ii povestesti ce s-a intamplat dar cel mai eficient este la sedinta cu parintii! Asa am patit si eu, m-am intors putin cu spatele la ea ca sa intreb cat e ceasul pe un coleg si mi-a pus 3 in catalog. M-am dus la director si i-am zis iar el a zis ca sa astept ca sa sunt procedurile. dupa a 2 abatere se ia masuri(2 abatere a prof) si noi avem voie sa asistam la sed.cu parintii si am ridicat mana si am zis(uitati ce mi s-a intamplat.) si a luat diriga masurile cuvenite! Iti garantez eu ca nu se va repeta a 2 oara!
Eu comentez intr-una la engleza si nu imi face nimic.Eu zic ca ar trebui sa faci contestatie si sa dai exemplu pe alti colegi.
De ce ai aruncat hartia? Gen la cos si era in spatele ei sau cum? E exagerat, intr-adevar, dar cred ca o sa ti-l stearga. Vorbeste cu diriginta si povestete-i ce s-a intamplat. E exagerat ce zic oamenii astia cu mersul la director, directorul are lucruri mai bune de facut decat sa se ocupe de asa ceva si oricum nu-i va pasa. Diriginta e cea mai potrivita in aceasta situatie.