| Alex65006 a întrebat:

Salut,azi am lipsit de la examen, m-am simțit destul de rău. Mai avem miercuri, întrebarea e dacă mă duc la examenul de miercuri ce se va întâmpla și cum va afecta chestia că am lipsit de la primul?

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Ai ratat examenul. Vei fi repartizat pe locurile rămase neocupate.

7 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Nu se va intampla ceva special, iti dai examenul de miercuri normal si pe cel de azi in tura urmatoare

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru AdelinaC):

Si care e tura urmatoare? happy
Vorbeste de EN nu de examenul de bac...

| Alex65006 explică (pentru AdelinaC):

Se poate?

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Anul acesta există o "sesiune specială" de EN, pentru elevii care au fost bolnavi in prima sesiune. Se recomandă să mergi la medicul de familie si să obtii o dovadă, care să confirme că ai lipsit din motive medicale.
Sesiunea specială incepe pe data de 29 iunie, cu proba la limba romană.

Citez:
„Pentru copiii care, însă, sunt bolnavi, care sunt găsiţi cu febră la intrarea în şcoală, care sunt izolaţi împreună cu familia la domiciliu, care sunt într-o localitate sau într-un cartier care este în carantină, pentru aceştia se organizează o a doua sesiune de Evaluare Naţională începând din 29 iunie", a spus preşedintele.

http://m.mediafax.ro/......e-19200695

| Alex65006 explică (pentru floresdemayo):

Deci pot să îmi iau o dovadă de la medic și mai am o șansă să dau examenul?

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru Alex65006):

Da! Dar fă cumva rost de o dovadă medicală (ia legatura urgent cu medicul de familie) și solicită o adeverinta din care să rezulte că din motive de sănătate nu te-ai putut prezenta la prima sesiune.

| Alex65006 explică (pentru floresdemayo):

Mulțumesc mult! M ai salvat happy