Eu cred ca ar trebui sa mergi mai departe la examen.Mie una mi s-a intamplat asa ceva dar asta nu trebuie sa te afecteze.Acum doi ani am dat examenul de capacitate din clasa a 8a, lunea aveam la romana iar miercurea la mate. Luni in timp ce eu imi dadeam examenul la romana bunica mea a murit, marti a fost inmormatarea iar miercuri eu trebuia sa fiu prezenta la examenul de matematica, a fost o situatie grea si nu o doresc nimanui.Am mers l-am dat si l-am luat asa ca nu trebuie sa te lasi niciodata.
Trebuie sa ti minte ceva ORICE S-AR INTAMPLA IN VIATA NU TREBUIE SA TE LASI DOBORAT.
Deci daca urmeaza sa dai examenul multa bafta!
Adica tu cauti un motiv de chiuleala? Exact in acea zi.Bine nu va fi.Pentru tine.Tu ai de pierdut.Nu altcineva.
Incontinuare te duci! E ziua testarii nationale/bacul, nu trebuie sa il ratezi!
Stii ce? Nici nu vreau sa imi bat capul cu tine. Oameni ca tine nu merita sa trăiască. Chiuleala? Am media 9.76 pe primul semestru. Mi-e si scarba de oameni ca tine care vorbesc fara sa stie despre ce vorbesc.
Si tu crezi ca ma afecteaza ce spui tu acum? Bravo tie ca ai asemenea medie.In legatura cu scarba ai grija ce mai mananci. Daca formulai mai bine intrebarea nu dadeai prilej la asemenea raspuns.Succes mai departe!
SimonaNW întreabă: