Invata tota materia din clasa a VIII-a, zi de zi, rezolvand exercitii si probleme la matematica dar invatand si la lb romana, ca examenele sa ti se para usoarea si s aiei medie mare.
Ce vrei tu nu exista, "capitole concrete" din toata materia, fiindca subiectele sunt secrete si se vor face abia la anul, cu 1 luna inainte de examen.
Acorda seriozitate invatatului, ca numai de tine depinde sa intri la un liceu bun!
La examen se dă din toată materia pe care ai făcut-o în gimnaziu, dar toată; îți poate pica ceva ce ai studiat două lecții în clasa a V-a și de-atunci ai uitat complet - bat-o Stalin de sumă a lui Gauss! - așa că trebuie să fii atentă să-ți repeți, că nu poți fi niciodată sigură.
Eu îți zic asta ca cineva care a pățit-o.
Salut! Eu o data am fost cu familia mea la castelul iulei hasdeu asa ca ioti voi recomanda pauza de mate!
Iti recomand sa inveti expresiile algebrice, functiile (algebra) si asemanarea, congruenta si proprietatile figurilor geometrice (in plan si in spatiu) (geometrie) pentru subiectul III. La subiectele I si II invata formulele. In orice caz verifica sa nu fii ratat ceva, dar cam asta e baza. Succes in continuare!