Hei, salut. Te sfatuiesc sa faci meditatii daca ai posibilitati. E cea mai sigura metoda. Daca nu..intra pe internet si cauta cursuri online. Nu stiu ce limba ce vrei sa inveti dar incepe cu lucrurile de baza. Numere, culori, animale, mama, tata, etc. Cuvinte simple in principiu. Pe parcurs o sa treci la verbe, timpuri verbale s. a. m. d. Acelasi lucru l-am facut si eu cu limba engleza si franceza. Si acum pot spune ca ma descurc bine. Pot sa ma uit la un film fara subtitrare fara probleme. Eu asa am invatat. Succes.
Eu am invatat engleza de acasa, ma rog fac si la scoala da majoritatea am invatat acasa.Se poate si fara profesor
Engleza si franceza, mai ales engleza nu cred ca se compara cu restul limbilor. Le faci la scoala, stii cateva chestii esentiale dar el/ea vrea o limba de la 0. Cred ca cea mai buna varianta ar fi meditatiile, acasa o data nu ai chef, o data lasi pe mai tarziu si uite asa nu mai faci nimic. Ar fi indicat, daca iti permiti, sa mergi intr-o tara sau undeva unde se vorbeste limba respectiva. Te-ar ajuta foarte mult si asta. De curiozitate, ce limba vrei sa inveti?
Poti face.meditaţii dar poti învaţă si o limba de unul singur.Mai întâi învaţă metodele de salut,(bun a ziua, la revedere), apoi nr.(1-100→cel putin pana la 10), adjective (slab, gras, frumos, urat), verbele (cu toate tipmpurile). Dupa ce ai invatat astea compune fraze si fa exerciţii cu toate aceste lucruri.Pe mine aceşti pasi ma-au ajutat sa învăţ franceza (eu am vrut sa învăţ franceza)la pefactie si acum pot vb cursiv.Succes,(sper sa te ajute) Funda?
Poti merge la niste meditatii.
Dar daca vrei sa faci tu singur totul, iti recomand sa urmaresti filme in limba aceea, sa te concentrezi pe cuvinte.
In fiecare zi, invata noi cuvinte si exerseaza pronuntia. Citeste mult si cu voce tare. Cand nu esti sigur daca un cuvant este corect, consulta un dictionar.