Pluralul la cuvîntul „poezie " este „poezii" ( deci cu doi de „i") și nu „poezi".
Degeaba termini clasa a VIII-a, că tot neștiutor de carte ești!
După „Vă rog" trebuia pusă o virgulă, iar după „clasa aVIII-a" ( de la final)trebuia pus semnul întrebării și nu cel al exclamării.
Cu semnul exclamării la urmă, tu îndemni pe cei solicitați să nu te ajute, practic.
Esti in clasa a 8-a? Si scrii in halul asta? Atunci e jale male, nu stiu ce ai sa faci cu proba la romana.
Cat despre POEZII, uite aici niste versuri:
http://www.versuri.ro/versuri/gfhemi_lupu-ana-maria-clasa-a-viii-a.html
Deci cu doi de porci... daca esti istet cand vrei sa corectezi documenteazate! Nu se spune "cu doi de i" se spune "cu doi i" INTELECTOALULE
Corect ar fi fost: dacă ești isteț,( deci virgulă) cînd vrei să corectezi, ( deci virgulă), documentează-te( deci o cratimă).Nu se spune „cu doi de i",(deci o altă virgulă), se spune „cu doi i". Deci punct.
Nu știu cine ți-a propus ție această formulă atît de savantă.
Și, în sfîrșit: INTELECTOALULE! ( deci semnul exclamării).
Ce vrei mai mult decît atît dovadă că ești analfabet?
Și ca să mai vin cu un exemplu...
Cred că cel puțin o dată, în ultimul tău an de școală, profa de română îți va fi spus: La mine ai „doi de patru" iar nu „doi patru".
Să fii sănătos!
Daca te intereseaza, media mea la romana a fost 10!(deci poti sa taci...)
Dacă după cele ce ți-am scris, nu ești convins că tu nu știi limba română, atunci nu mai am nimic de spus.
Cît despre această medie de 10 nu o poți demonstra nici celor mai naivi dintre amicii tăi.
Sau, altcumva, profa ta de română este o incompetentă.
Hai, pa!
Oricum eu nu te-am intrebat cata romana stiu eu! Io stiu cata romana stiu dar... iote-am intrebat altceva!
Băiete, dacă corecturile cuiva, îți provoacă traume ale orgoliului, și nu vrei să înveți din sfaturile unui om, care te-a muștruluit ca pe un fiu, învață măcar să taci.
Înseamnă că și-a pierdut timpul degeaba, îndrumându-te și corectându-te, căci tu ești ferm hotărât de a rămâne la același nivel.
Nu știu nimic, dar nici nu tac
Dar sunt elevul "premiant"
Iar școala de-ar scăpa de mine
Ar face amândurora un bine!
Na, m-am jucat un pic cu versurile. Și ți-am făcut o poezie, fiindcă tot îți doreai una!
alexandra2859 întreabă:
Sjhxjcks întreabă: