| BuGsstormbunny a întrebat:

Credeti ca este avantajos ca de pe un profil de stiinte ale naturii unde se face mate si fizica multa sa mergi la Facultatea de Constructii/Instalatii/Electrica? Se mai cauta astfel de ingineri?

7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu numai că se caută. Este nevoie de ei în draci, de aici până în Dubai.

| BuGsstormbunny explică (pentru sadrian46):

Dupa parerea dvs, de care dintre ei este mai mare nevoie? Eu cred ca pe constructii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima data trebuie sa te intrebi pe tine daca iti place ceea ce faci, o meserie care nu e din placere e chin curat
In privinta cu cautarea meseriei
Roboti inca nu sunt asa de avansati incat sa preia toata munca unui constructor i stalator sau electrician, asa ca pentru urmatoeii 20 30 de ani, chiar 40 se mai merita sa faci o facultate pe profilul asta
In constructii sunt o gramada de persoane care lucreaza la negru, fara sa aiba vreun studiu superior, datorita accesibilitati
Instalatorii si electricienii pe de alta parte sunt ceva mai cautati, pentru ca nu poti sa il chemi pe vecinul dorel de peste drum sa iti instaleze o centrala si toate conductele de peste 20 de milioane pe banii tai, electricieni, cred ca sunt ceva mai cautati in domeniul calculatoarelor, sa stii cum se repara unul si cum functioneaza
Dupa parerea mea ai castiga mai bine ca instalator, pentru ca poti lucra atat la firma cat si in timpul liber, si iti poti face tariful tau
Sper ca am ajutat cumva
Bafta la ales

| RKBlue a răspuns:

Cu siguranta te ajuta, deoarece vei avea o baza mai buna in privinta anumitor materii.Ingineri intotdeauna se cauta, trebuie sa stii si unde sa te orientezi.

| andreea567890123 a răspuns:

Du-te pe matematica informatică pentru asta.
Deoarece, acolo la facultate, iti va trebui si info, de ex.
Plus ca la facultățile astea ar trebui să stii matematica de m1 si informatică si fizică bine.

La stiinte ale naturii, nu prea se pune accent pe info, adică din a11a nu mai faci deloc info, doar TIC.

Plus ca matematica de mate info are cam tot ceea ce te-ar ajuta acolo.

Plus fizică, la ambele profile ai 3 ore de fizică, dar din ce am observat la proful meu care predă si la mine la stiinte ale naturii si la mate info, el nu pune mare accent pe fizică la stiinte ale naturii, în schimb la mate info da.

Pt ca, vezi tu, în general de la mate info se duc pe constructii/instalatii/electrică.

Ăștia de la bio chimie, merg mai mult pe medicina /farmacie/ asistență medicala/tehnica dentară/ med dentară

| BuGsstormbunny explică (pentru andreea567890123):

La mine la liceu fizica se face la fel ca la mate info. La facultate info te ia de la 0.

| andreea567890123 a răspuns (pentru BuGsstormbunny):

Ok atunci. Deși stiam multi care deși i au luat de la 0, tot nu s-au descurcat la fel de bine ca cei de la mate info