Asta încalcă orice lege.În primul rînd în constituția europeană scrie că suntem oameni liberi.Și cred că nu e cazul să se ia de tine pentru că stai în altă bancă. Cred că nu ești genul de fata care să facă pe bufonul. Spune-i că nu-ți convine banca și e cazul să te mute în alta.Pentru a nu avea conflicte.)
Nu ti-a scazut nota pentru ca te-ai mutat, ti-a scazut-o pentru ca l-ai sfidat neascultandu-l. Eu cred ca la sfarsitul semestrului nu iti va lasa cele doua puncte scazute...sunt doar niste amenintari de prof deci stai calm.Si eu am patit ceva de genu' si nu s-a intamplat nimic. Ba mai mult cineva a spus dirigintei ca am injurat-o desi nu a fost asa...
Pei mi-a scazut deja...asta s-a intamplat semestru trecut..am nota 8 la purtare pe sem trecut..si pe sem asta cica ca daca m-a mai mut ma exmatriculeaza...am citit regulamentu si nu scrie ca are voie sa ma sanctioneze pentru acest lucru
Pe semestru trecut mi-a scazut 2 puncte..pe sem asta vrea sa ma exmatriculeze
Din contra eu vreau sa stau cu el..si dirigu are boala pe mine si nu vrea sa ma lase in banca aia ca cica vb si chesti.
Sunt baiat mah sunt in clasa a 10..pana la urma tot il bat pe dirigu . daca nu si nu dau un e-mail la ministeru educatiei sa vine controale pe ei
Mie una nu mi se pare corect cum a procedat. Vorbeste cu parintii tai, ei te pot ajuta si probabil ca vor gasi solutia. Mult succes!
și asta e corect.Madi degrabă găsește limbă comună cu el, ca să nu pățești ca mine ))))))