| Wordofthat999999 a întrebat:

Cum as putea sa invat norvegiana foarte bine de una singura, adica ar exista un anumit program sau o carte... ceva? Ca peste doi ani plec in Norvegia si nu cred ca voi gasi in oras un meditator sau un curs pentru aceasta limba....

3 răspunsuri:
| Laura78 a răspuns:

Exista multe programe pentru invatarea limbilor straine, dar nu te baza pe astfel de programe. Trebuie sa cunosti timpurile inainte sa inveti verbe, substantive, ajective, etc. Mai apoi trebuie sa inveti structura propozitiilor. Ca sa intelegi, ca exemplu, in engleza adjectivul se pune in fata substantivului, iar in romana poate fi pus si asa, si invers. Ai mult de invatat si iti sugerez sa gasesti un meditator, pentru ca nu ai cum sa stii ca exista nu mai stiu eu ce regula, pe care in niciun program nu ti-l da. Te-ai putea duce la un book shop sau un site online, dar garantez ca un meditator te va ajuta mult mai bine.

| dannyel86 a răspuns:

Duolingo. Gasesti varianta pe browser, dar si ca aplicatie pe telefon.
Din pacate, in afara de invatarea limbii engleze, care are asistenta in limba romana, toate celelalte limbi straine se invata cu asistenta in limba engleza.

| Wordofthat999999 explică (pentru Laura78):

Multumesc! Sper sa-mi gasesc un meditator si asa ziceam si eu ca mai bine imi gasesc un profesor...