Aduni toate neamurile, cu tot cu cojile cu volan pe dreapta, matusile grase si-o formatie, si mergeti direct la liceul pe care ti s-a pus pata.
Urlati, va aratati organele, iar pana la urma vei fi inscris.
Cat de rasist Omu o vorbit frumos, nu pare a fi rom de ala de si-o baga, și și-o scoate.
Lasă-I sa creadă ce vrea eu am pus o întrebare cred eu normala, dar la cât de frustrați sunt unii...
Candidaţii de etnie romă care concurează pentru ocuparea locurilor alocate distinct pentru ei, trebuie să depună un dosar care cuprinde următoarele acte necesare pentru dosarul de înscriere:
– Cererea de înscriere (specificând doar opţiunea pentru liceu), fără a preciza unitatea şcolară pe care doresc să o urmeze (tipizat ISMB);
– Fişa de înscriere 2019;
– Anexă la fişa de înscriere pentru candidaţii care au susţinut şi au promovat probele de verificare a aptitudinilor şi a probelor de verificare a cunoştinţelor de limba modernă/maternă;
– Copie după cartea de identitate (dacă este cazul)/certificatul de naştere, în copie legalizată;
– Recomandarea scrisă din partea preşedintelui organizaţiei civice, culturale sau politice a romilor, legal constituite, prin care se atestă apartenenţa lor la etnie romilor şi NU faptul că fac parte din respectiva organizaţie;
– Adeverinţa de la unitatea şcolară de provenienţă cu media generală a claselor V-VIII şi media de admitere;
– Foaia matricolă pentru clasele I-VIII;
– Fişa medicală;
Curiosul999 întreabă: