| Marius5837374 a întrebat:

Salut,daca am doua note la o materie(4, 5) mai exact fizica si nu ma duc la ore de frica ca o sa raman corigent pot sa raman cu media neincheiata(el ma ameninta ca nu mi-o incheie)?

10 răspunsuri:
| gabriel2004o a răspuns:

Depinde câte ore ai pe săptămână
Dacă ai mai mult de 2 ore atunci ai putea sa te trezești și corigent

| Violleta2022 a răspuns:

Profesorul are dreptate! Legea ii permite sa nu-ti incheie media daca nu te duci la ore, fiindca esti in situatie de corijenta si el nu-ti poate da note fictive.
Chiar vrei sa inveti toata vara, ca la toamna sa dai corijenta?
Stii ca poti ramane repetent chiar si de la 1 singuar corijenta?

| Yuoia a răspuns:

Daca nu te duci la ore, mai rau faci. Pe langa absentele nemotivate, ramai corigent. Inveti pana la toamna? Poate pierzi si anul.

| Marius5837374 explică (pentru Yuoia):

Rectific doamna diriginta a zis sa nu vin la ore ca imi motiveaza ea absentele+ca si parintii mei zic sa nu ma duc

| Cksihja a răspuns:

Să fim seroși cui ia plăcut fizica vreodată? Vezi ce faci poate negociezi cu o lucrare sau un test.

| Marius5837374 explică (pentru Cksihja):

Daca ma duc la ora nu mai trec clasa, este un profesor foarte handicapat a lasat la filo 22 din 28 corigenti, injura, fumeaza din tigara lui electronica in clasa(le face pe fete panarame femei usoare, etc)

| Yuoia a răspuns (pentru Marius5837374):

Nu-mi vine a crede ce afirmi. Gresesti daca lipsesti. Dar, treaba ta, faci cum vrei.

| Marius5837374 explică (pentru Yuoia):

Eu doar spun adevarul

| UltraSoundSound a răspuns:

Teoretic te poate lasa neincheiat! Tre sa ai minim 2 note, dar majoritatea cer 3 sau 4 note, eu ti-as recomanda sa te pregatesti pentru raspuns! Bafta l-a luat un 10 frumos!