La contestatie tu semnezi pe o hartie ca ai inteles ca daca nota se scade/creste tu esti de acord cu ea, chiar si la 10 sutimi de exemplu daca ai 8.60 poti lua 8.50, dar si 8.70 si aceea iti va fi nota cu care vei intra la liceu (materia romana, la mate nu stiu cat ai luat) SE TRECE NOTA DE LA CONTESTATII
Unii vorbesc fără să știe. La contestații, ți se ia în considerare nota de după contestații doar dacă diferența e de 50 de sutimi. De exemplu, dacă tu iei 8, 60 și după contestații iei 8, se va lua în considerare nota 8. Dacă iei 8, 60 și după contestații iei 9, se va lua în considerare nota 8, 60, pentru că nu este diferență de 50 de sutimi.
Excepția e la cei care au luat peste 9, 50, modificările făcându-se indiferent de câte sutimi e vorba. Dacă a luat unul 9.50 la examen și 9, 55 în contestație, i se va lua în considerare 9, 55.
Înseamnă că am vorbit eu aiurea. N-am știut că s-a schimbat. Scuzele mele, copii!
La contestateie ti se re-evalueaza lucrarea si se ia in considerrae doar nota de la re-evaluare si daca este mai mica, atunci ramai cu nota mai mica.