| adrianbestboy98 a întrebat:

Salut, daca nu am trecut doua materii la corigenta mai pot face ceva? sad daca nu se mai poate imi poate explica cineva cum e cu seralul? ce materii se fac? e mai usor sa treci? semestrele sunt la fel de lungi ca cele din timpul anului la zi? si cate clase faci avand in vedere ca eu eram in a11a si trebuia sa fiu a12a?

6 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Nu ai cum sa nu treci cu doua materi abia la 3 te lasa.Iar daca ai ramas mai bine repeta anul decat sa te lasi de scoala sa mergi la seral mai tarziu.Si la seral tot asa faci scoala ca s-a schimbat acum un pic lucrurile deci asa ca nu ti se merita.Repeta anul invata si i-ati diploma e mai sigur ca orce

| adrianbestboy98 explică (pentru Freya1):

Pai da iar sa stau 2 ani? nu mai rezist la liceu asta sad am ramas la corigenta dar sa vad luni ce ii ca nu am mai stat la liceu

| Freya1 a răspuns (pentru adrianbestboy98):

Pai si mai bine mai stai cativa ani ca sa te poti inscrie la seral.Acolo termini un an in doi sau cum era.Nu cred ca puteai ramane la corigenta decat daca nu te-ai prezentat ca altfel te ajuta profu si treceai daca ai 3 ramai repetent

| adrianbestboy98 explică (pentru Freya1):

Am ramas la corigenta profii mei is jegosi eu nu is bun deloc la fizica si la tic nu am stat sa imi umplu eu capul cu Microsoft access daca ma intreba altceva stiam sa ii zic...

| Freya1 a răspuns (pentru adrianbestboy98):

Iti ia mai mult sa faci seralul decat sa repeti anul

| AvalohAlyn a răspuns:

La seral se fac 13 clase si regulile sunt la fel ca la zi, la fel si drepturile si diploma si materiile numai ca se fac ore numai seara de la 16:00 pana la 20 sau 21 ..In rest durata semestrelor e la fel ca la zi.La frecventa redusa in schimb faci mai putin, 12 saptamani, 6 in sem 1, 6 in sem 2.Si da, la seral se trece mai usor clasa ca la zi.Profesorii de obicei sunt mai intelegatori la aceasta forma de invatamant.Succes!