Din experienta iti spun ca daca inveti sistematic la un nivel mediu, atunci vei da bacul, chiar pe note mai mari decat ai avut la scoala. Ideea e ca bacul e facut la un nivel accesibil, dar intelegi asta abia dupa ce il dai.
Eu tot aveam o frica ingrozitoare. Imi imaginam ca nu il voi da. Dupa ce l-am dat si am fost multumita de rezultate, am realizat ca trebuie sa fii tare prost ca sa nu-l dai pe o nota trecatoare. Invata sistematic si in ultimul an faci o recapitulare generala, eu m-am apucat din primavara si mi-a reusit. Succes.
Buna! Eu am terminat clasa XI si urmează ca anul viitor sa dau bacul, ar trebui sa te pui pe invatat din clasa XI, eu am cam fost intr-o ureche si pot sa spun ca am pierdut unele chestii importante. Cel mai bine e sa inveti din timp! Nu lasa totul pe la sfarsit! Succes! Sper sa iau si eu bacul?
Chill. Hai sa-ti spun experienta mea pe scurt.
Note la romana in liceu: 4 5 3 5 2 5 6, abia am trecut cu 5.
Note la matematica in liceu: cam acelasi lucru.
Note la informatica in liceu: exact la fel.
P.S: Am fost mate info, de asta zic matematica si informatica.
Vine clasa 12-a... mai sunt 2 luni pana la BAC. Iti dai seama ca situatia notelor nu se schimbase. Eram la limita sa nu fiu corigent.
In ultimele 2 luni am procedat in felul urmator:
La matematica am facut cate o varianta de BAC pe fiecare zi ( uneori si mai multe, 2-3 variante, pana ma plictiseam ).
La informatica nu am facut nimic, plus ca in a 11-a si a 12-a nu am mai facut materia asta ( doar in a 9-a si a 10-a ).
La romana am citit comentariile doar in ultima saptamana inainte de BAC, si nu, nu glumesc, chiar doar 7 zile am citit la ele.
Rezultate au fost asa:
Romana - 9
Matematica - 9.85
Informatica 7
Deci, eu zic c-a fost ok pentru efortul pe care l-am depus.
Daca te apuci serios de invatat la inceputul clasei a 12-a, nu ca mine in ultimele 2 luni, sigur o sa fie ok.
Buna! Nu te mai gandi atat. Daca te gandeste prea mult la asta, vei crea o problema care nici macar nu exista. Daca vei fii negativista...nu va iesi nimic bine. Fii o persoana pozitiva si ai incredere in tine. Totul tine de modul in care privesti lucrurilr.
1. Măi, ok ar fi să te pregătești mai din timp pentru că după vei realiza că vai doamne, bate bacul la ușă și nu știi nimic și te vei stresa, și da, n-ai făcut nimic. Dar dacă tu consideri că e prea devreme poți începe de vara viitoare.
2. Prima variantă.
Poti da inveti cu 3 luni inainte de bac.
Si sa fii atent doar in a 12a.
ca din asta se da cam. (istorie, geografie)
La romana uita te pe programa cand esti in a 12a si noteaza ti operele si le inveti
Cum puii mei sa nu iei un examen mega-simplu? Examenele de la facultate sunt de 3-4 ori mai grele.
Gandeste-te asa: cu cat il iau peste 9, NU daca il iau.
Cum sa nu iei un examen mega-simplu? Doar daca esti retardata nu poti lua un amarat de 8.
CordovanRaul întreabă: