Iti dai seama că nu stim cum vor puncta profesorii poate ei vor trece cu vederea ca ai gresit titlul si autorul cartii, este o greseala minoră si nu ar trebui ei ca profesori sa fie asa de exigenti, sa isi aminteasca ca si ei au fost odata de varsta voastra si cu siguranta au mai gresit si ei in teze examene lucrari de control cum se numeau in anii 80, asa ca ar trebui sa iti dea o nota de trecere macar un 8 daca nu 10
*nu am specificat greșeala. Am scris titlul cărții asociate și autorul acesteia gresit
Autorul nu contează oricum indiferent dacă era o carte de care corectorul a auzit. În barem, începând de anul acesta, autorul nu se mai ia în considerare, singurul lucru este dacă asocierea a fost făcută din acel text cu titlul respectiv. Depinde și de corector, doamna mea ne povestea că și dacă nu era prevăzut în barem o anumită greșeală, ea tot depuncta, dar sunt și corectori oameni care se gândesc că sunteți doar niște copii, așadar depinde de corector, poți nimeri unul nesi sau unul bun. Succes!
Anonimul151 întreabă: