| xFe4rBoy a întrebat:

Salut,după cum știți s-au dat deja examenele,dar tocmai acum am realizat ca la cel de la romana, la exercițiul 9 (asociere),am scris autorul și numele cărții asociate. Elementul comun și secventele relevante le-am precizat, dar se vor lua în considerare din cauza greșelii de mai sus?

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Iti dai seama că nu stim cum vor puncta profesorii poate ei vor trece cu vederea ca ai gresit titlul si autorul cartii, este o greseala minoră si nu ar trebui ei ca profesori sa fie asa de exigenti, sa isi aminteasca ca si ei au fost odata de varsta voastra si cu siguranta au mai gresit si ei in teze examene lucrari de control cum se numeau in anii 80, asa ca ar trebui sa iti dea o nota de trecere macar un 8 daca nu 10

11 răspunsuri:
| MotoBlitz a răspuns:

Care greșeală, că nu ai menționat-o?

| xFe4rBoy explică (pentru MotoBlitz):

Îmi cer scuze de exprimarea greșită, am vrut sa spun ca am greșit titlul cărții și autorul acesteia.

| xFe4rBoy explică:

*nu am specificat greșeala. Am scris titlul cărții asociate și autorul acesteia gresit

| xFe4rBoy explică (pentru CristiDinBucuresti):

Mulțumesc,sper sa fie asa happy!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Multumesc pentru funda, mult succes la examen

| Alinuța00 a răspuns (pentru xFe4rBoy):

Mai exact la ce te referi? Ce ai scris gresit? Autorul și titlul, sau doar autorul ori titlul? ..Sau le ai scris gresit din punct de vedere gramatical?

| king5151 a răspuns (pentru xFe4rBoy):

Depinde la ce te referi, daca ai scris gresit din punct de vedere gramatical o sa iti puncteze dar nu cu maximul de puncte, (aici depinde mai mult de profesorul ce iti evalueaza examenul), dar ai scris cu totul si cu totul altceva fata de ce e in barem o sa primesti 0 puncte.

| MotoBlitz a răspuns (pentru xFe4rBoy):

Autorul nu contează oricum indiferent dacă era o carte de care corectorul a auzit. În barem, începând de anul acesta, autorul nu se mai ia în considerare, singurul lucru este dacă asocierea a fost făcută din acel text cu titlul respectiv. Depinde și de corector, doamna mea ne povestea că și dacă nu era prevăzut în barem o anumită greșeală, ea tot depuncta, dar sunt și corectori oameni care se gândesc că sunteți doar niște copii, așadar depinde de corector, poți nimeri unul nesi sau unul bun. Succes!

| xFe4rBoy explică (pentru Alinuța00):

Titlul l-am scris greșit gramatical (In loc de Heidi, fetita munților, am scris Haidi, fetita munților.

| xFe4rBoy explică (pentru king5151):

Am scris titlul greșit gramatical iar autorul e diferit de cel care a scris cartea

| Alinuța00 a răspuns (pentru xFe4rBoy):

Atunci cred ca nu se depunctează mult dar totusi ai pierdut un punct două, depinde si de alte greseli pe care le ai.