anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.

E normal ca taică-meu sa ma facă prost, tâmpit și toate alea?
Sau maica-mea sa ma înjure de morții mei.și ai ei?

Uneori ne înțelegem uneori ma injura și toate alea. e 50-50

Eu asa am crescut și o sa mai cresc mult timp.

•Întrebarea e 100% serioasa și foarte adevărată.

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este normal si nu ar trebui sa se intample, nu este civilizat, probabil asa au fost educati in familiile lor.
Totusi ma intreb daca nu cumva si tu le dai motive pentru a proceda astfel.

| vladutzuu27 a răspuns (pentru Ioandelasal):

Pot confirma, și la mine in casa e la fel, dar la mine au motive (deși mai exagerează, cum a fost cand mi-am luat morți pe paine, pumni in gura și picioare pentru că telefonul meu are o funcție că dacă îl pui cu fata în jos se da pe mut și nu răspundeam la apeluri)

| 4evergentleman a răspuns:

O să dezvolți probleme psihice, psihiatrice pe termen lung, toată viața chiar din cauza conduitei lor ostile și primitive. Ar trebui internați la balamuc amândoi, o sa îți distruge tot viitorul, fugi de acolo!

| darrio2007 a răspuns:

Daca te injura de mortii tai, automat injura si de mortii ei. Spune-i asta.

| CleanHeart a răspuns:

Știu că o să te superi și nu o să mă înțelegi din prima dar învață să reacționezi cu bine la rău și atunci când fac asta părinții tăi tu zâmbește și tot timpul încearcă să porți discuții cu ei și despre cum să rezolvați asta, trebuie sa fii deschis și să le zici ce te deranjează și dacă insiști până la urmă o să inteleaga și citește cat de mult, cititul te învata cum sa vorbesti, cum sa vezi lumea din mai multe perspective, cum sa te dezvolți frumos, știu că îți e greu acum dar sunt soluții pentru orice, chiar și modul cum îți vorbesc părinții tăi, ei au fost alta generație și nu realizează cat de duri sunt uneori mai ales pentru generațiile astea noi dar comunicarea e cheia de aur.