anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In legatura cu bacul pe acest an, (intreb aici deoarece sincer chiar nu am gasit un raspuns in alta parte, poate cineva de aici stie). Am terminat liceul acum cativa ani, insa m-am pregatit sa dau examenul acest an. Insa cu aceasta pandemie si cu regulamentele de protectie, (limitarea numarului de elevi in clasa, etc) sunt curios daca cei din sesiunile anterioare sunt afectati. Ma refer daca nu cumva elevii au prioritate? Probabil este doar paranoia insa nu as vrea sa fiu lasat pe dinafara doar pentru ca nu ar mai fi locuri in liceu sau alte motive. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Furnicuta000 a răspuns:

Stai linistit ca toata lumea are aceleasi drepturi. Si spun elevi pentru ca majoritatea celor din anii trecuti au luat bacul si putini din cei care nu l-au luat se intorc sa il dea, deci uita sa spuna "candidati" si spun "elevi". Oricum s-ar desfasura examenul, bafta!

3 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Pai nu ar avea de ce sa aiba prioritate, practic dau examenul toti care se inscriu la bac, si cei de a 12 a se inscriu, ca poate unii nu vor sa dea...

| DrScheming a răspuns (pentru Furnicuta000):

Da, asa as spune si eu, insa fiind fire ma ingrijoratoare ma sperii cand aud doar "elevi", fara nici-o mentionare despre cei care au terminat deja in media sau alte locuri hehe

| Anonimus107 a răspuns:

Stai linistit, trebuie sa porti masti si nu stiu ce mai trebuie prostiile astea si vor sta doar 10 elevi la fiecare clasa, nu stiu daca am inteles bine. Cel mai bine e sa te informezi la scoala unde te înscrii tu si afli răspunsul, ca nu la toate scolile fac la fel sau poate da, nu stiu nimic