| andreisergiu123456789 a întrebat:

Salut,in o saptamana dau bacul la anatomie, nu prea am mai repetat in ultima perioada.
Problemele stiu sa le fac la perfectie.(ca oricum se repeta de la an la an).
Mi-a venit zilele trecute o idee despre cum sa invat mai usor la anatomie ai m-am gandit sa iau teoria de bac si sa o invat asa cat de cat.
Ca si cum teoria ar fi "o carte", iar ceea ce retin sa fie doar un "rezumat ".
Ma gandesc ca pot lua maximul de puncte la subiectul 1, daca invat asa rezumativ teoria, iar la subiectul 3, cred ca macar subpunctul a.)de la fiecare sa-l fac.
Asa ca va intreb:
Pot lua 7 la anatomie, daca citesc teoria si imi fac un rezumat la ea?
Sper ca s-a inteles ce am vrut sa spun. Funda

2 răspunsuri:
| DanielPH a răspuns:

Anatomia o inveti prin asocierea informatiilor intre ele, este o materie logica, bazata pe conexiuni. Iar subiectele, daca te uiti bine, sunt in asa fel incat sa deduci raspunsul corect, gandind logic.
La bac nu se intra chiar mult in detalii, de aia ar merge si sa stii ca un rezumat, cum zici tu, insa-i putin cam riscant, s-ar putea sa pice mult si din amanunte ce nu sunt in rezumat.
Ai nevoie si de putin bulan, asadar, Doamne ajuta! Sa fie intr-un ceas bun! happy
Numai bine! Succes!

| andreisergiu123456789 explică (pentru DanielPH):

Ai putea sa-mi faci o poza la o rezolvare a subiectului 3 la anatomie, din orice varianta facuta?(nu ma refer la barem, ci la o rezolvare facuta cu mana detaliat).