| Claudiu220820 a întrebat:

Salut! In timpul pandemiei, pe cand se faceau orele online, i s-a oferit surorii mele ( care atunci era in clasa I ) o tableta, neavand un dispozitiv disponibil si pentru mine dar si pentru ea. acum dupa vreo 2-3 ani mi-am adus aminte de aceasta si inca functioneaza. Intrebarea este, poate scoala sa o mai ceara inapoi sau pur si simplu au uitat de aceasta?

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

O prostie in opinia mea, dar citez sursa antena 3 :
"Tabletele promise gratis pentru copiii care nu au posibilități să facă școală online nu se vor da definitiv elevilor, ci într-o formă de comodat. Cei mici trebuie să le returneze, dacă nivelul de răspândire al virusului din localitatea respectivă scade."

Daca aveti un contract ceva semnat din acea perioada e bine sa citesti ce scrie in acel contract de comodat.

2 răspunsuri:
| Claudiu220820 explică (pentru Simpatic):

Mersi pentru raspuns. La scoala am semnat ceva hartie ca mi-a fost data, nu scria nimic de returnare sau altceva. am primit doar o hartie pe care era un email pentru Microsoft teams. Ar fi posibilitatea ca atunci cand termina gimnaziul sa o mai ceara?

| Simpatic a răspuns (pentru Claudiu220820):

Sincer nu am ideea daca se dau inapoi sau nu.
Sunt curios daca se dau inapoi tabletele dar multe dintre ele vor fi defecte la ce folosesc?
Cel mai bine intrebi chiar la scoala acolo!