Nu esti obligat sa participi la balul bobocilor, dar este recomandat sa mergi, fiindca asa iti poti cunoaste colegii.
La balul bobocilor sunt invitati toti copii de clasa a IX-a ca un eveniment de socilizarea si totodata se organizeaza si un mini concurs de inteligenta si talent, unde 15-20 de copii se intrec si la sfarsit se alege un Boboc (baiat) si o Boboaca (fata) care sunt premiati.
La acest eveniment se merge imbracat frumos si clasic, pantalonn lung, camasa, pantofi. Nu se accepta trening, pantaloni scurti, ori blugi sau tenisi ori adidasi, este totusi un eveniment important, un bal.
Se danseaza, cine doreste, se urmareste intrecerea bobocilor, ori daca vrei s aparticipi te inscrii, se servesc gustari, dulciuri si se bea suc.
Sfatul meu este sa mergi la acest eveniment pentru ca este un mod foarte placut si vesel sa-ti cunosti noii colegi, sa-i vei cum se distreaza, ce spun, ce fel arata, fiindca iti poti alege prieteni dintre ei.
Nu te obliga nimeni sa participi la intrecerea bobocilor, dar poti merge ca spectator, fiindca este un eveniment pentru tine si toti cei de-a IX-a.
Nu esti obligat sa participi, e o formalitate. Poti ignora total evenimentul, dar nu e recomandat, deoarece e ceva unic dupa parerea mea. (Proaspat absolvent de liceu aici )
Ai vreun prieten in clasa ta sau la clase mai mari? Mergeti impreuna e mai bine. Si singur poti sa mergi iar daca nu iti place te intorci acasa . E pacat a doua zi sa auzi multe povesti si tu sa nu poti face parte din discutie..ca "n-ai fost acolo... sa vezi"
Buna, dacă vrei sa participi la balul bobocilor ca si "concurent" trebuie sa te duci la probe si sa ai o partenera cu care sa dansezi sau ce faceti voi acolo, dar dacă nu, iti poti cumpara bilet si te duci doar sa te uiti. Oricum nu este obligatoriu sa fii acolo, te duci doar dacă vrei
Nu te obliga nimeni sa partici la balul bobocilor. Sau daca partici poți fi doar spectator, alea cu probele sunt pentru aia se vor sa iasă miss sau mister sau ce o mai fi in zilele noastre.
Nu este obligatoriu sa te duci, eu nu am fost la balul bobocilor. Oricum te poți duce doar să dansezi, să socializezi, nu trebuie să participi la acele probe.
Nu e de asta, mie imi place sa socializez, sa ma distrez, doar ca nu vreau sa particip la probe, desigur ca o sa merg. Multumesc pentru răspuns!
Curiosul999 întreabă: